Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. Haker

Haker Veteran foruma

Uh kako bih volio da Max uzme, kakva vožnja.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

2. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

De procitaj sta sam napisao pa se javi. Ima li ista od toga netacno?

Max je dobio besplatan pit stop kad se rijesio hardova, naravno bio je na zacelju.

Ali hardovi su odron, sto znaci da SVI moraju ic na softove, a ako odu, to znaci dva pit stopa.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Haker

Haker Veteran foruma

Šteta, složili se landu. Ima jos tri utrke, jedan sprint mada mu je sada lagano.

4. Haker

Haker Veteran foruma

Sto vise ovoliko gledam vise mislim da su zakinuti piastrija
    Mali ga je totalno zatvorio imao je sav prostor svijeta desno, ako ništa barem je podjednako kriv [​IMG]

5. bhd

bhd Veteran foruma

E vishe nije.
    Predobra trka, ne stigoh pogledati na vrijeme pa tek sad odgledah bez da sam znao ishod.
    Kakva trka, kakave borbe, wow..
    predobar dan u F1.

6. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ja gledao samo zadnjih 10 krugova...nisam stigao,radio ali evo kontam da pristavim ponovo iz pocetka trku ,koliko je naFaliste :D

7. Qler

Qler Veteran foruma

Ma Max ubio realno. Nije do bolida jer da je do bolida kao sa Hamo nekad, kad je i Bottas bio drugi, Taunoda je sad zadnji, znači da je ipak i do vozača. Ja prvi nisam fan Maxa, ali reći da ova vožnja je sreća, a ne velemajstor ska vožnja je baš loše. Čovjek je ubio nogom u skoku, i nema mu ko šta reći.

8. nFare

nFare Overclocker

Zakinut jašta, totalno impulsivna odluka sudaca kao Piastri je pogubljen pa radi gluposti... Antoneli totalno neiskusno na restartu i onda je zatvarao Piastrija kao da je na kartingu, Očito je ovaj blokirao kočnice kad je vidio kamikazu sdesna. Kad krene nizbrdo baš krene, kao i Hamilton svaka utrka gora od prošle.

9. zoi

zoi Veteran foruma

Vozi bolid koji je najbolji na gridu, ne vozi traktor plus je stavio novi motor. Doslovno ista stvar kao kad je hamo sa 22 pozicije prešao sve. Bolid je kao u kalupu saliven za njega, zato nikome drugom ne odgovara.

Stevie_Ray likes this.
  10. Qler

Qler Veteran foruma

Džaba, opet je ubio. Što Piastri nije onako preskakao kao on? Frajer je krenuo zadnji, ispreskakao sve u par krugova, opet morao u box, opet krenuo zadnji, drugi put, i završio drugi. Ko to trenutno na gridu može uraditi? Realno, niko... Pa Lando sa najjačim bolidom nije ovako prolazio pored drugih, ni Oscar.

Last edited: Nov 10, 2025
    aNaToMiC ! and bhd like this.
  11. dino73n

dino73n Veteran foruma

Vidi se kakav je Max vozac po broju gresaka koje pravi. I Hamo je u najbolje vrijeme vise gresaka pravio.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

aNaToMiC ! and Qler like this.
  12. Stevie_Ray

Cim sam vidio da je imao lock-up, znao sam da ce bit kaznjen. Nije crno bijelo i naravno da je dio krivice na Kimiju, ali dzaba.

Vegas iduca.

13. Haker

Haker Veteran foruma

Evo sta je max uradio, plus da je ostao na sofru, vjerovatno bi ga noris uzeo ali ko zna, kad su se kockali vec trebali su ga ostaviti pa sta bude.

Kada je neko na ovom levelu i izgleda ovako lako onda idu komentari bilid, motor. Motor uopšte nije igrao toliku ulogo ne kao hamin jer kod honde je jako mala razlika izmedju novog i "starog" dok je kod mercedesa ogromna. Plus grid ove godine je mnogo bliži, preformanse izmedju bolida nikad manje tako da je po meni ovo jedna od najboljih vožnji uz Brazil od prošle godine.

14. zoi

zoi Veteran foruma

Pa bolji je vozač od obojice, tačnije trenutno je najbolji vozač na gridu bez imalo sumnje, samo treba biti realan.

Stevie_Ray likes this.
  15. Haker

Haker Veteran foruma

16. XTRage

XTRage Veteran foruma

Nije vise toliko ni bitno jer ga Norris ubija, bez problema mu je pobjegao na 5+ sekundi.

17. Stevie_Ray

Meni je samo tu zao Leclerca, ni kriv ni duzan ispade.

18. XTRage

XTRage Veteran foruma

To je vise postao standard :D

19. Haker

Haker Veteran foruma

100%
    Od Singapura i onog dodira Piastri ne liči na sebe. Las vegas bi mogla biti staza koja ne odgovara mclarenu, onda Katar i Abu Dabi tu oprt lando uzima lagano.

20. Stevie_Ray

Vegas nece odgovarat McLarenu, to je sigurno. Bice dobri ako i podijum uzmu. Prosle godine je tu bio potop.