Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Piastri je pogubljen od Baku-a. Vec tad je bio pad forme.

2. selvin

selvin Moderator

Nikako da se odlucis, ti rece @donjapa-i da niko ziv ne misli da ce Norris osvojit, i da je Piastri kandidat, nije to davno bilo, vec bio prosao i Singapur i SAD poslije Baku-a :)

3. Stevie_Ray

Mislio sam da ce se dozvat. Al eto ne doziva se. A Norris sve bolji.

4. Haker

Haker Veteran foruma

Norris je definitivno podigao svoj level, kao drugi vozač u odnosu na prošlu godinu i pola ove.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

5. Haker

Haker Veteran foruma

6. zoi

zoi Veteran foruma

Kad sam vidio novi post na temi tačno sam pretpostavio da je Haker stavio nešto za Piastrija :) Ovoliko se ni Oscar nije zadeverao :D

7. Stevie_Ray

Dzaba je to, lock-up = penalty. Naravno da su sudije idioti, i da su pravila retardirana.

Ali budimo realni, ovo sto je Antonelli uradio bi uradio i Verstappen. 100%.

Sent from my iPad using Tapatalk

8. nFare

nFare Overclocker

Možda je postavio da se vidi kako je Max predvidio da će mu bolid proklizati (4:25) :D, jednostavno je klasa iznad i ne, ne bi uradio isto što i Anonelli, jedno je šta radiš dok se braniš a drugo dok napadaš i gdje to radiš, i tu se pokazuje klasa. Mali Antonelli ništa nije pokazao cijelu sezonu, Bearman i Bartoletto ga pojedu za doručak, puno bolji obojica i još laže na kraju daje izjavu da je ostavio prostor, ma daj...

9. zoi

zoi Veteran foruma

O kojem Maxu pričamo, je li to onaj što zaroni bolidom u zavoju kad je donji i nema šta da izgubi ili o nekom drugom?

10. nFare

nFare Overclocker

Ovdje je Antonelli faktički izgubio poziciju prije zavoja da je bio fer išao bi na lecrerca koji je već bio u defanzivi, ovako je samo imao sreće da se dobro završilo po njega

11. Haker

Haker Veteran foruma

Ne samo to nego je Piastri doslovno kočio ranije i izbjegavao dodir jer ke skontao da ovaj ide u njega. Da je isao kao kamikaza ili kao sto bi Max (najbolji vozač) isao onda bi bolid bio poravnan pred zavoj sa Kimijevim i sve bi bilo po pravilima :)

A pravila su maloumna naravno.

12. nFare

nFare Overclocker

Ko želi vidjeti kako se izvodi Senna S, nek gugla Šumaher Kimi, 2006 i 2012 :D

13. Haker

Haker Veteran foruma

Zato sam i stavio video, niko to ne komentariše od ovih Max hejtera :D

Mora da je na sreću i to spasio

14. Stevie_Ray

Pa i Norris je spasio, mora da je onda on klasa Verstappena???

15. Haker

Haker Veteran foruma

Nije imao momenat, volan mu je bio potpuno prav nldok je bio na rubniku, sto je isto znanje, znao je da tu nema gripa

16. Stevie_Ray

Pa ja, klasa.

17. Haker

Haker Veteran foruma

Pa naravno, grid je klasa, samo Max klasa iznad :)

18. Stevie_Ray

Pa eto vidis da nije. I prva utrka, Australija, Lando spasio, Piastri nije.

19. Haker

Haker Veteran foruma

Izmedju njih dvojice je u pet deka, svaki je imao svoj moment, ko god uzme na kraju uzet ce zasluženo i to je to.
    Meni je Lando antipatican ali to nema ve6e sa nečijim skillom.

20. zoi

zoi Veteran foruma

Norris me baš pozitivno iznenadio koliko se digao u ovom drugom dijelu sezone, iskreno nisam mislio da ima to u sebi. Onakav krug u kvalama uz ono proklizavanje je :eek: