Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. XTRage

XTRage Veteran foruma

Plus sto je raznio Max-a u Austriji, na to sam i zaboravio.

2. iPlay

iPlay Komšija

E jebiga sada.

3. Haker

Haker Veteran foruma

4. nFare

nFare Overclocker

U ovih par sekundi se vidi šta je F1, nema tu misterioznih gubitaka brzine ili odjednom je negdje našao 3 desetinke u nogama. Coultard je u jednom potkastu spominjao, samo je dovoljno da je osmjeh bosa širi za cm kad jedan ili drugi pobjedi da se zna ko je prvi a ko drugi vozač

Mclaren tu još radi najbolji posao u jednakosti sve dok chuckie nije pokucao na vrata

5. XTRage

XTRage Veteran foruma

Oteli mu pobjedu samo da Norris ne bi morao cekati u boksu, nadam se da ce ih kostati titule.

6. Haker

Haker Veteran foruma

Tesko je procjeniti da li je to razlog, na kraju noris je govorio da njega boxaju kad vec piastrija nisu pa nisu ni to.

https://www.instagram.com/reel/DRvQmJjiMWy/?igsh=YTliYnZkcWM3ZTVh

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

7. zoi

zoi Veteran foruma

Sve neke teorije zavjere. Piastri se pogubio nakon ljetne pauze, u suprotnom bi do sad imao titulu u rukama.

iPlay likes this.
  8. nFare

nFare Overclocker

Teorije zavjere :D, zovi kako hoćeš, dovoljno je da jedan sastanak prođe tako da se osjeti slon u sobi, da neko malo pukne pod pritiskom, ne podnose to svi isto, zato bruku vozača koji imaju talenat ne budu prvaci, puno je tu faktora...

9. zoi

zoi Veteran foruma

Pa da misli da ga zakidaju ne bi potpisao novi ugovor.

10. nFare

nFare Overclocker

Naravno da će potpisati, neće sad iz revolta ići u Ferrari, potpisivao je i Barrichello 5 godina, uvijek misliš pozitivno, ima slijedeća godina, ako se kockice poklope imaš ti malo veću podršku...

11. Haker

Haker Veteran foruma

Ja ne znam kako je zakinut eto. 100 i nesto bodova je imao prednost sada max ima dva vise u par utrka. Zakinut si hajno reci ovu, gdje imas tempo za pobjedu i tim zajebe iz ovog ili onog razloga, ali ako se zabijas u zidove i nema te nigdje pet utrka ne znam stvarno kako je do tima. Nemoj samo rec da su mu šećer u rezervoar sipali

I pusti tu DC pricu, svi sporiji vozaci imaju istu pjesmu a pravi razlog je sto su sporiji.

Ako se igdje mclaren naguzio onda su sami sebe, da su stvarno imali jednog vozaca kao favorita titula bi već bila gotova.

12. nFare

nFare Overclocker

Pravi razlog jeste što su nijansu sporiji, na šefu je da to prepozna, koji ima tu nijansu i da ovog drugog neofirno, za nijansu "skloni" da se ne bi desila 2007 primjera radi. To i govorim, ovaj što je za dlaku sporiji je isfrustriran i malo psihološkog pritiska i 99% je donji, bez da tim mora 2008 Singapur raditi

13. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Ma sta pricas, pa McLaren je sam sebi puco u nogu nekoliko puta ove sezone, bas zato jer nemaju favorita. Ni "ovako", ni "onako".

14. nFare

nFare Overclocker

Pa su se onda ipak odlučili da imaju, mislili su da imaju 2014 sezonu ali je chuckie ipak pokucao na vrata

15. XTRage

XTRage Veteran foruma

Ne postoji nijedan drugi moguci, 7. krug od 57, pravilo za maksimalan broj krugova na jednom setu guma 25, a 50 podijeliti sa 2 znaju cak i u Ferrari-u.

Da su poslali samo Norrisa tek onda bi bila ludnica od medija i navijaca.

16. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Norris je trebao sam skrenut. Pa nek se snadju.

Sent from my iPad using Tapatalk

iPlay likes this.
  17. Haker

Haker Veteran foruma

Tup tup tup, max verstapen.
    Sutra vatromet :D

18. XTRage

XTRage Veteran foruma

Steta ona dva boda od Kimija, ne bi Norrisu onda 3. mjesto sutra bilo dovoljno, ovako tesko da ce se ko od ostalih upetljati u borbu za podijum.

19. Haker

Haker Veteran foruma

Vidjet cemo, lando je definitivno u najboljoj poziciji posebno jer su miljama ispred ostalih, ali i ludje stvari su se desile.

20. XTRage

XTRage Veteran foruma

To bi bila ludnica izmedju Piastri-a i Norris-a da se prvenstvo lomi je li Norris drugi ili treci, ovako moze mirno odvesti trece mjesto.

A i Max je izvukao kvale na limitu, pitanje je ima li u bolidu rejs pejsa za sigurnu pobjedu.
    Ako na startu zadrzi obojicu iza sebe sigurno mu se nece zuriti praviti razmak u odnosu na ostatak grida, mora se nadati da Russell ili Leclerc nesto naprave.