Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. Reventon

Reventon Veteran foruma

Da ti budem iskren, volio bih da ne dodje u Ferrari. Ferrari je mnogima drag, pa i meni, ali zbog sjecanja na Shumija. Predugo zive na njegovoj slavi i zasluzuju nekog da nastavi njegovim stopama. Al nisam nikada bio fan Maxa.

2. dino73n

dino73n Veteran foruma

Upravo treba da dodje u Ferari i pokaze jel stvarno to sto se prica da jest. Jer Ferari je zadnjih 20god visetruko dokazani Champions Killer :)

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

3. zoi

zoi Veteran foruma

Nisam mu ni ja fan, niti ga gotovim niti ne gotovim, ali je trenutno broj 1 na gridu i sigurno bi ga top timovi voljeli imati u timu. Zavisi i kako će se Hamilton snaći sa novim bolidima, ako bude top - ostaje, ako ne - ide novi vozač. Koliko znam ugovor Hamiltonu je na 2 godine uz mogućnost produženja.

4. Sena

Sena Veteran foruma

A RB realno ima jednog vozaca; nemaju fajde ni od ovoga Japanca ni od Pereza prije.

Dokle je Maxu ugovor?

Last edited: Dec 9, 2025
  5. bhd

bhd Veteran foruma

Dokle god hoce hahah a mislim da je pisalo 2027

Sent from my iPhone using Tapatalk

6. zoi

zoi Veteran foruma

2028 ali može otići nakon 2026 ako performanse ne budu zadovoljavajuće.

7. nFare

nFare Overclocker

Što se tiče Hamiltona evo i gdje dobar postotak problema leži,

https://www.youtube.com/shorts/aBs5VWL6iQQ

Ne znam kako kao šef ekipe nisi u stanju da procjeniš da liku kojem je engleski maternji jezik, dovedeš ili inžinjera iz Mercedesa koliko god da košta ili minimalno ili nekoga kome je engleski maternji jezik. Ova dvojica se ne razumiju čitavu sezonu.

8. Reventon

Reventon Veteran foruma

Hamilton pod dejstvom retrogradnog Merkura :D

nFare and aNaToMiC ! like this.
  9. nFare

nFare Overclocker

Just stop confirming
    ok
    please stop confirming
    Understood
    still confirming
    no i'm not :D

10. Haker

Haker Veteran foruma

Ovo nema veze sa jezikom. Istina ovaj inžinjer mu je izgubljen, generalno mizes biti ne znam ti ko u novom timu si izgubljen. Zato obično kada veliki vozaci prelazi povuku sa sobom cijeli svoj tim od inžinjera do fitness trenera. Versrapen je vec rekao da ne ide nikud bez svog inžinjera.

Kako god hamo se prosuo, Čarli bi mu uzeo mjeru da je pola mercedesa prešlo u Ferrari.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

11. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Pa to je bilo za ocekivat. Nema tu nista cudno. Charles vozi za taj team godinama. A znamo da je brz.

12. zoi

zoi Veteran foruma

Charles dijete tog tima od prvih koraka u vozackoj karijeri, naravno da će ovaj traktor bolje voziti.

Max od sljedeće godine svakako ide na novog inženjera jer ovaj trenutni se izgleda povlači.

13. Haker

Haker Veteran foruma

Čarli je generacijski talent na razini Maxa. Možda prime hamo bi imao neke sanse, ovaj od 40 godina nema.
    Kako god, nije samo Ferrari, ubio ga je i djordje u njegovim timu, tako je to, nova generacija nova razina.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

14. zoi

zoi Veteran foruma

Pa zna se da mu ground effect vozila ne gode, to je i sam priznao. Nije ni došao u Ferrari da sa ovim bolidom nešto osvoji nego sa sljedećom generacijom.

15. Haker

Haker Veteran foruma

16. Stevie_Ray

17. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

18. XTRage

XTRage Veteran foruma

Bitan ko semafor u GTA, svaki taj tim je bio na toj putanji i bez njega.

Reno ulozio velike pare tad za povratak, 2016. su bili jos uvijek vise propali Lotus nego Reno, i jos vozio kloc Palmer.
    McL da ne pricam iz kakve rupe se vracao.
    Taj P6 Ferrari-ev se potrefio tu sezonu jer su im nerfali motore, i prije i poslije toga gotovo uvijek P2-P3.
    Williams isto velika ulaganja i odlazak kloca Sargeant-a, opet je izgubio ovu sezonu na bodove od cetveroligasa Albona.

19. Stevie_Ray

Sta ba, pojeo je Albona u drugoj polovini sezone. Samo mu je trebalo sa se zalaufa.

Parirao Verstappenu, parirao Norrisu, parirao Leclercu, sta hoces vise.

20. XTRage

XTRage Veteran foruma

Pojeo ga maloljetan Verstappen, haha, 62-22 u bodovima.
    Sa rukijem Norris-om nije mogao napraviti razliku.
    Lekler ga ubio, izgubio bi svaku sezonu sa 100 bodova razlike da nema Ferrari-evih cirkus strategija za Leklera.

Ne znam koju ti formulu gledas ali F1 ne gledas.