Williams posebno. Neki fan gledam kompaliciju klipova Jamesa kako govori zadnje dvije godine da čekaju 2026. Ja mislim da ce biti isto kao sa McLarenovim flexy krilima kad su svi čekali da se ukinu pa ovi jos brzi poslje. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Pa sta mogu vise od ovog, merc je jednostavno brzi. Steta Ferrari ima top bolid ali PU nije ni blizu mercu Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ko bi rekao da ce nakon dvije utrke dvojac Aston Martina imat vise krugova nego Piastri. Kakav potop McLarena. Ne ide njima ova kupovina motora. Bice u vrhu midfielda u najboljem slucaju.
Red Bull, mclaren katastrofa. Generalno mclarenov.bolid izgleda najvise basic Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ova dvojica iz Feraria ce se slupati do kraja utrke kako je krenulo, a sigurno su i gume vec potrosili.
Merc ima jos kapaciteta, mislim da voze na 70% realno. Slicno kao sto je bilo 2014. Ferrari daje privid neke borbe.
Ferrari makar moze cekat tu na neki njihov kiks pa da se okoriste. Moze se Djordje i Kimi slupaju nekad ko Hamo i Nico pa budu imali 1-2. Uglavnom Ferrari je konacno napravio dobro auto al jbg Merc je napravio bolji. A opet jos je ko malo upitna legalnost. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ma nije ništa upitno, jednostavno su napravili raketu. Šteta, Ferrari je top ove sezone ali dalje od trećeg mjesta mogu samo uz neku sreću.
Cini se da Ferrari brze zagrijava gume. Tako je djelovalo, i da se u tom periodu mogu "natezat". Kao da Merc ne zagrije gume tako brzo.