Ne mogu ja ovo gledati, kad prikaze onboard i onda vidis i cujes liftanje prije krivine odmah bih gasio prijenos. Da ne spominjem fejk preticanja.
Eto drs nije bio fejk Meni jedino smeta sto ne znam kad koriste boost Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ta će Mijata. Nije realan, gledao sam par krugova na Nurburgringu GT Mercedesu, vozi kao da se rodio sa njim.
Upravo radi brzine kojom se prilagodi na novi auto/kategoriju pa i u F1. Nova pravila, ne lezi stari stil lik odmah promjeni sta treba i adaptira se. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Upalim ring 24h max ide sa P10 na p1 u sat vremena, sva preticanja ma stazi dva apsolutni limit sa vanjske strane i dva točka na travi. Nema sta, decko je magija plus pola staze mokro na slikovima naravno. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Kako znam startovao je s 3 pozicije i mislim da od pocetka utrke je tu, 2-3 pozicija. Ne zaboravi da vecina tih preticanja su ustvari obilazenja vozila nize klase.
@AggressoR Nisam budala da ne znam razlikovati borbu za poziciju i obilazenje sporijeg auta. Ja kada sam upalio bio je p10. https://www.instagram.com/reel/DYZ2s_tO90-/?igsh=MXg1cGkxMG1icDE0Nw== Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Zato sto je bio u Boxu, dosuo gorivo i stavio nove gume, nije ovo F1 gdje ides 1 do max 2 puta u box i utrku zavrsis na dva seta guma. Velika je razlika izmedju bolida s novim i starim gumama. U toku dana se desilo da je kisa pocela jace padati i oni koji su bili blizu box-a dosta su profitirali jer krug traje oko 8 minuta, i ako si prosao box valja voziti citav krug (8 min) dok budes imao opet priliku za box. Gledam danas od 2 sata utrku, ne bas detaljno ali se konstatno vrti na jednom monitoru. (BMW izgubio vodecu poziciju bas zbog kise jer je 2-3 min ranije prosao box)
Ja se vise radujem F2, nego f1. McLaren i Mercedes su donjeli dosta unapredjenja, nadam se da ce makar ostati borba izmedju njih jer mi se cini da Ferrari sve vise zaostaje.
Feerari ima dobar bolid i ocigledno slabiji PU tako da od njih nema nista, posebno na ovoj stazi Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Samo da ne zavrsi u mentalnoj ustanovi. Mali ga rasklapa na sitne djelove. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro