Neko drugi dosad bi dosad minirao citav Maranello Liku uniste svake sezone barem 5 utrka na najklaunovskije nacine.
Ko mu ima pustati. Imaju mediji i internet sa svojim palamudenjem i tim sa svom mogucom telemetrijom. Jasno se zna stav tima. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ja bih samo popravio "ali u sezoni nema sve potrebno za titulu" Ektremno je brz i generacijski talenat ali se slupao x puta i pravio gluposti i to baš u momentima kad je ozbiljnije ulazio u borbu za titulu. Nemam baš primjere iz rukava ali se može izguglati. Na stranu to šta mu Ferrari radi svake sezone i ubija motivaciju ali sjećam se 2022 kad su imali ozbiljan bolid da je imao gluposti i Sainz odjednom brz 2-3 trke... Tako se ne osvajaju titule.
To ti je isto kao sto opel i danas hrdja i alfa se kvari. Kad vec spominješ 22. istina na pocetku su bili brzi kasnije bolid zaostao u razvoju tj bojka koju su imali sve do ove do ove godine gdje izgleda da konačno upgrade rade. Kreno sam pisati esej za svaki sezonu ali ebes to. To sto nemaš iz rukava greške je Zato sto ih nema zapravo puno. Vjeruj puno je vise.onih gdje ga je tim naguzio. Svima ostane ona iz baku kad kaze I am stupid a bila prije sedam godina. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Dzaba ti opet, ne vidim da je on taj kalibar za kojeg ga se smatra. Ne znam ni otkud on u top teamu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Vettel nije nikad ni bio neki vozac. E jest ti on neka referenca. Ricciardo ga ubio 2014 recimo. Poslije jedva da je Strolla uzimao u Astonu. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ferrari je imao bolid za borbu za titulu ravno 0 puta otkako je on u timu. Najvise se ignorisu greske upravo Sainzu, taj se zabije u zid i niko ni ne registruje.
Gledam sigurno duze od vas dvojice. Bolji je Button vozac od Vettela. Nikad nije bilo losijeg visestrukog prvaka. Sent from my iPhone using Tapatalk
Upravu si imaju samo jos dvojica sa cetri titule tako da evo ja da imam cetri titule medju njima ne bih se bunio da mi neko kaze da sam najlpsiji Nevjerovatno je kako neko moze podcijeniti nečiji uspjeh. Usput prva sezona koju sam gledao je 98. Gledao sam i ranije, ali je 98 prva gdje sam gledao sve utrke i pratio kao sada, naravno, bez interneta da se koljem sa tastaturama sveznanima Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Dzaba da si poceo gledati 1950. kad lupas nebuloze. Ricci 2014.-2017. je ubica, top top vozac, a 2023. slabiji od Lawsona.
Ricci je jos.jedna žrtva ground bolida, nije se mogao sastaviti sa njima Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Iskljucio se mentalno, ko i vettel u astonu. Malo ih je da mogu drzati tu glad i motivaciju godinama.
Kad se već razbacujemo sa AI How many times has Charles Leclerc crashed? AI Overview +2 Charles Leclerc has crashed his car multiple times throughout his Formula 1 career, recording 14 official racing retirements due to accidents or collisions from 2018 through mid-June 2026. This does not include numerous other crashes and spins during practice or qualifying sessions where he was able to recover to the pits.
Svaki dan u godini mi ga daj da slupa jednom ili dva puta godisnje umjesto super mentalno "jakog" norisa Sent from my SM-S931B using Tapatalk