Svejedno Russell je vozio tacno kako je trebalo za pobjedu. Red Bull jest usrao sto je Maxa u predzadnjem stintu duze zadrzao, ali vec ulazimo u sta bi bilo kad bi bilo. Vidjelo se jucer na kvalama da ce Max bit u borbi za pobjedu. Sudarom je sebi otezao posao ali opet je dobro proso. Sent from my iPhone using Tapatalk
Sta bi bilo kad.bi bilo, bilo je da su ispustili pobjedu. Max je prije toga na starijim gumama skidao djordja dosao na 1,5sec. Vjerovatno su mislili ako off set u gumama bude veci da ce lako skinuti, ali 10sec je puno, ne znam sta su kontali. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
McLaren je cesto znao napravit isti gresku sa tire diff. Moglo bi bit da se Russell dozove pa da imamo kakvu-takvu borbu za titulu. Ja sam se nadao da ce se Kimi i Max skrsit na kraju, al nista od toga, Kimiju je malo falilo da ga uzme, da je jos samo jedan krug imao… Sent from my iPhone using Tapatalk
Pa to i govorim, max skida 0 5-0,6 djordja dok Kimi stize maxa. Tako je bilo i u barseloni, djordje prvi stint ok kasnije se prospe ko riza Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Nadam se.da hamo nece dobiti kaznu, imaju dobar bolid moze se ovdje boriti. Mali ante otresa djordja ali dzaba kad nema srece. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Bas se gura Russel. Zar nije istu stvar Russel uradio proslu utrku na startu ali niie kaznu dobio? Od dobre utrke napravise sranje na samom kraju.