Opet je kazna. Na ovoj nisu smjeli zajebat s obzirom na brzinu koju imaju. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Meni se ne cini tako. Verstapen ubi hamu, totalno je ustopqo ferrarija Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Nakon 10 krugova Verstappen je samo 2.5s iza. To je nista, obzirom da je garant pola sekunde po krugu koju bi Lando imao u odnosu na Verstappena.
Ne moze max pratiti. Ocekivao sam sa ovim boost BS om da ce lakse preticati ali nema sanse Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Pa zato i kazem. Da je Lando bio P1 bio bi garant preko 10 sekundi ispred Oscara. Odmaglio bi naprijed.
Dobra utrka, Lando.je ubio, bice dobar mclaren do kraja sezone ali kasno, ne moze malog vise niko stici Sent from my SM-S931B using Tapatalk
I opet mali nekako do podija. Verstappen bas imao srece sa strategijom, prije toga je izgledalo P4-P5 za njega. Bas baksuz Piastri. Imao je McLaren 1-2 u dzepu prije DNF-a.
Hamo sam kriv, speeding in pit line je jasna situacija i amaterska greska. Generalno katastrofa utrka za ferrari, a max je opet izvukao 110%, dzaba, klasa na gridu. Lendo je bio dobar ali Piastri nikad maxu ne bi prodao onaj potez na startu. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Cim sam vidio da Hamo ulazi znao sam sta slijedi Gomila idiota iznova ponavlja iste greske, Sabine se vjerovatno slatko nasmijala na takav poklon.