Formula 1 - The Neverending Thread

Discussion in 'Generalna diskusija' started by Dog_Father, Mar 11, 2006.

1. XTRage

XTRage Veteran foruma

https://www.autosport.com/f1/news/why-fia-will-not-ban-the-f1-power-unit-algorithms/10844414/

https://arstechnica.com/cars/2026/0...ars-look-pathetic-on-all-the-best-racetracks/

Ili zasto Kimi odjednom izgleda kao supermen.

2. Haker

Haker Veteran foruma

Max ipak ostaje. Cudi me, mislio sam da ce boti mclaren ili mercedes. Mislim da je russell pisno u gace od srece [​IMG]

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

3. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

McLaren nema sanse, ali bilo je upitno za Mercedes. On da nije ostao bilo bi kamaru izmjena.

4. Haker

Haker Veteran foruma

Ja mislim da je mogao gdje je zelio osim mozda u ferrari.
    Ali.kad skontas koliko im je ljudi otislo dobro se i drze.

5. nFare

nFare Overclocker

Ima klauzulu sigurno da može otići odmah ako budu ispod 3-4. mjesta, sve se to začas promijeni, ali koga bi Mercedes izbacio da on dođe, ne bi bilo fer ni prema jednom vozaču, dugo klešu Russela a mali top ove sezone

6. zoi

zoi Veteran foruma

On mi nije karakterom za moderni McLaren. Najviše odgovara za Red Bull i Mercedes iako sam uvjeren da će eventualno završiti u Ferrariju.

7. Haker

Haker Veteran foruma

Pa ode mu JP da bude sef tano plus on i lando bi bili marketinška sila. Nema vozaca koji bi vise mclarenu godio a kao i ekipa mislim da je mclaren trenutno najjaci na gridu, barem sa ove tehnicke strane, doveli su mahom prave ljude

8. Stevie_Ray

Ne bi on nikako “godio” McLarenu. Ne vjerujemda je postojao ikakav realan pokusaj tamo, svi ti reporti da Max prica sa drugim timovima su samo bili da mu nabiju cijenu.

9. Haker

Haker Veteran foruma

Pa ne znam, ljetovao je sa totom, sumnjam da su pricali o vremenu. A u F1 svi procaju sa svima tako da ima podizanja cijene i vaganja opcija. Kako god za mene je Max trenutno najbolji vozac na gridu ne bih volio da RB postane midfield ekipa i da trune tamo.

Ovaj vikend je utrka, ova bi mogla lezati mclarenu i ferrariju

10. Copperball

Copperball Novi član

Kreno "cirkus" opet masala. Primirje sa zenom zavrseno.

11. Copperball

Copperball Novi član

Ferrariju je legla izgleda samo zahvaljujuci crvenim gumama a McLaren je malo razocaro.

12. zippoo

zippoo Veteran foruma

Zar je prosao mjesec dana vec jbte?

13. Copperball

Copperball Novi član

I mene je zateklo...
    Juce sprint i qualifying.

14. zippoo

zippoo Veteran foruma

Evo nije ni krenula trka,Verstapen poljubi dva zida...nije uspio iskontrirati...mokra staza ga izbaci. Sreca da ga niko nije udario dok je klizio.

15. Stevie_Ray

Kako sjebase Piastrija, fuck

16. AggressoR

AggressoR Komšija

Ako nece niko drugi onda ce sam sebe ferrari sjebati.

17. Stevie_Ray

Ako Norris ovako nastavi, bice kao prosle sezone kad je Verstappen njega stigao do kraja. Fantastican potez za pobjedu.

I Alonso do P9!

BTW
    https://dubz.link/c/43b8f7

18. Haker

Haker Veteran foruma

Ne leze ove mcedesu a i nisu imali upgrade.

19. BiceBolje

BiceBolje Overclocker

20. nFare

nFare Overclocker

Kako se brzo Mclaren konsolidirao da imaju bolid za pobjede je nenormalno, nigdje ih nije bilo na početku