ma haj, morali su i nju.. u sve se mjesala, pa sad i sexa malo al haj... Elem naredna ce biti smorina zesca imam osjecaj, neke price koje ce garant biti vezana za gvozdene i na kraju nesto zanimljivo... nema sanse da bude bitna narednu ep.
Iskreno meni jedna od najboljih epizoda do sad. 8 godina pratimo ove likove, bas se sad osjeca kako stize kraj. Calm before the storm.
Pa bezze bi bilo nakon svega sto je naucila i postala sad da je roknu odmah Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk
Prejako mi je kako su u ovih godinu dvije kruzili clanci netom tipa "director confirmed that each episode is going to be nearly 2 hour long" i slicno, na kraju standardna duzina epizoda + zaplet spor da ne moze biti sporiji. Ali nemaju vise gdje usporit', stigli su...
Meni su prve dvije kao uvod u bitku skroz legle. Nekako su jos vise priblizili likove, njihove neposredne osjecaje i odnose prije bitke i time ce sigurno doprinjeti radnji u narednim epizodama. Jos koji dan...
Spoiler Yep, a inace je pripadao pokojnom lordu Bailishu i Arya ga je priklala s njim Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk
Spoiler Pa sve što se tiče bitke i mrtvih. U ovoj epizodi je i počela i završila bitka. Dalje ostaje da se vidi šta će Cersei uraditi sa vojskom s Esosa, i šta će Yara uraditi na željeznom otočju Spoiler Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk