Google Android - oficijelna tema

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Esh, Mar 1, 2008.

1. rijads

rijads Aktivista

Meni je za razliku od gmail-a dosta lakse pregledavati, sortirati i odgovarati na vazne mailove pomocu inboxa, bar sto se vremena tice dosta se ustedi a ni material dizajn nije los.

2. Eldorado

Eldorado Komšija

bome evo novi playstore fino izgleda ubacili su music kategoriju...

jedva cekam i taj lolipop :)

3. Minx

Minx Aktivista

Svidja mi se https://play.google.com/music/

S glazbom na Googleu tvoje su pjesme uvijek uz tebe
    Ponesi sve svoje pjesme sa sobom i poveži ih s milijunima novih. Udobno se smjesti i uživaj u prilagođenom radiju bez pravila. Zatim kreni dalje i slušaj svoju glazbu bilo gdje, na bilo kojem uređaju – glazba je u tvojim rukama.
    Isprobajte neograničenu glazbu. Častimo vas 30 dana. A ako započnete probno razdoblje do 7. siječnja 2015., možete iskoristiti posebnu promotivnu ponudu i nastaviti slušati glazbu za samo 4,99 USD.

Mislim da cu uzeti ovu mjesecnu pretplatu od 4,99$

4. Reznor

Reznor Overclocker

Samo da javim da je na Xperiji M2 s 18.3.C.40 BH Telecom ispravljen bug s prepoznavanjem mreže.

5. Minx

Minx Aktivista

Upravo vidim da smo dobili i play movies & tv :D
    Nismo više zadnja rupa na svirali.

Prije par dana sam instalirala google fit i fino mi je izbrojao korake do posla i nazad :D

6. Eldorado

Eldorado Komšija

Da eto sad Movies i Music :)
    Sad ce itekako grabiti korisnike od applea..

Još samo malo da urede playstore, prvenstveno to mislim na aplikacije koje su dno dna a vrte se u vrhu ponude :D

7. Minx

Minx Aktivista

Sve više mi treba google player ili nešto slično za tv.

Ubi se sad sa ovim music, sastavljam si motivacijsku playlistu pred ispit :D

Sramota me al prva pjesma je Roar od Katy Perry na koju je Miesa Tate izašla protiv Ronde.
    Valjda ću proći bolje od nje :D

8. kvaju

kvaju Komšija

Probaj Spotify instalirati, i samo odaberi raspoloženje, mene pogađa žešće, i jedino što slušam na mobu je Spotify.

9. Minx

Minx Aktivista

Probala sam ranije ali nije dostupan za BiH. Mozda ima neka caka, nisam se dugo zezala s njim.

10. kvaju

kvaju Komšija

potreban ti je proxy/VPN samo da se registriraš/logiraš (USA lokacija), vjeruj, isplati se. deezer mu nemože vode dodati, i jedva čekam kad će kod nas biti dostupan normalnim putem.

11. Minx

Minx Aktivista

12. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

kakvi su custom romovi za exynos procesore, recimo za gs4 i gs5 te za alcatel idol 2, najvise me interesuje kakav je cm inace?

13. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Mislim da je Cyanogen mod obustavio oficijelnu podršku za Exynos (razlog je bio nedovoljna "otvorenost" od strane Samsunga), fokusirali su se samo na Snapdragon.

14. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

a onda da za mtk i ne pitam

15. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

MTK-bazirane romove su do nedavno razvijali samo Rusi i Kinezi, ne znam jel' sada šta drugačije.

16. Piroman

Piroman Komšija

17. selvin

selvin Moderator

Sve isto, samo ima jedan bug: ne savija se u dzepu.

18. ColdFire

ColdFire Overclocker

I ovaj google malo prdi ... svaki dan skoro neki update njihovih aplikacija ccc
    jucer morao vratit telefon na fabricke postavke jer se neke i to njihove aplikacije sukobile .
    da ne pricam shit ovih aplikacija nekih koje tjeraju da imas .

19. NAILS

NAILS Moderator

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  20. dino73n

dino73n Veteran foruma

Imam neko pitanje vezano za bateriju na Note3. Znaci baterija je fantasticna. Juce mi je bio slobodan dan i telefon mi je citav dan u rukama bio. Forumi preko tapatalka viber skajp fejsbuk i izvukao sam 8 i po sati OST -a i ostalo mi 10ak procenata prije spavanja.

Medjutim i ako telefon ne koristim bas aktivno ( na poslu ugasim i wifi i mobile data jer nevalja signal tu gdje radim i samo dzaba trosi bateriju ) pojavljuje mi se potrosnja prikazana kao "exchage services" a stavio sam mail acc sync na manual i ugasio global sync.

Jel neko deverao s ovim. Ima li kakva caka?