Neznam da li postoji vec ovaj topic, ako postoji izvinjavam se al moram pitat , instalirao sam GRID , sve je extra , medjutim u voznji ne mogu skrenut lijevo ako prethodno ne pustim gas dok desno mogu bez problema, pokusavao sam da igram i na gamepad al njega igrica cak i ne prepoznaje (ili ja neznam nastimat) pa bih molio ako neko ima kakvo rjesenje da mi kaze
Sve je moguce , al u drugim igrama nemam problema samo u grid-u. Kad dodjem kuci s posla probat cu bratovu tastaturu bilo bi mi drago da je do toga.
Nije prikopcan , spajao sam ga poslije toga da vidim hoce li moci , ali ne reaguje igra na njega nikako, jedino imam printer spojen al bilo bi presmjesno da printer koji je spojen na usb smeta igrici :lol:
da ti prepozna gamepad potreban je patch v1.2, prije nekoiko dana moncho je ga postavio na news grupe (b.a.b.g mislim)
imao isti problem s gridom nisam ga uspio rijesiti gamepad igra prepoznaje, samo odes u stimanje kontrola, odes na kontrolu koju hoces izmjeniti, mislim da se pritisne ENTER, i onda samo pritisnes tipku na gampadu i tako za ostale komande. znaci, nije kao kod drugih igara da ti odaberes device, gampad ili keyboard, ili gamepad + keyboard, pa da onda stimas tipke.
Prvi GRID mi je jos uvijek jedna od najboljih racing igara, idealan handling model. Kasnije su malo pokvarili, valjda ovaj bude sta bolji.