Kad sam po GTAforumu procitao kakvi su se sve problemi pojavili(ne radi netcaffe, nestaje stanje oruzja i metaka, pada igra-opet, jos nisu popravili teksture i sjene, kod nekih opet gamepadovi ne rade ili prestanu raditi kroz nekoliko minuta ...), nisam kasnije ni pomisljao da nabacim novi patch :mrgreen:
Slucajno nekako zijanih save-game, helem, poceo od pocetka, radim misiju za Vlad-a, klepim onom liku auto i sad dodjem na mjesto gdje trebam kao auto ostaviti, ali garaza se ne otvara. AKo izadjem iz auta, pise mi da se moram vratit u auto a kad to i pokusam, Niko samo 2-3 puta trgne za steku auta ali ga i ne uspije otvoriti :? Helem, 3x sam restartovao misiju i svaki put dodjem gdje trebam ostaviti auto ali se ni jedna garaza ne otvara.. Jel' ko imao slican problem? Mislim da je naziv misije "Clean getaway"
I ja sam došao do te misije i ne znam šta treba imam patch 1.1 i 1.2 znali ko kako da riješim to da mogu da pređem igru.
Pa ne razumijem šta si htio da kažeš ovo gdje su zvjezdice.Imam najnoviji patch ili možda da izbrišem igru pa da bez patcha probam.
Tamam posle ne bih uzeo orginal nema tih para ionako sam dao 12 KM za 4 DVD-a.Ne znam kako su drugi prešli a nemaju orginale,možda će se to ispraviti u nekom sljedećem patchu.
Znam napisati, ovo je bila pro bosnjacka hunta da vidim koliko ce vas se levata upecati, cestitam ti si prvi, ocekivao sam jos mualima da se jave :lol:
Evo uspio sam izbrisao sam igru pa je ponovo instalirao bez patcha,prešao prvo tu misiju i onda instalirao patcheve.Izgleda da je patch pravio problem.