Hardwarebase problematika (site)

Discussion in 'Sadržaj, prijava problema i prijedlozi' started by Hansel, Nov 2, 2008.

1. bhd

bhd Veteran foruma

sta je bio issue?

2. zoi

zoi Veteran foruma

Mene si zaboravio :)

3. selvin

selvin Moderator

Ja sam otisao na recent activity: https://forum.hardwarebase.net/index.php?recent-activity/

I ucitao dole dokle se moglo ucitat, 7 dana unazad i pokupio iz html-a kroz javascript sve usernames. Tvog nema, mozda ti je kroz privacy stavljeno da se ne vidi tvoj activity ili nesto tako, nemam pojma. Znaci jos vise je od tog broja.

zoi likes this.
  4. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Steta bi bilo da se ugasi. Nismo neki veliki community ali se drzimo. Da se negdje drugo prebacujemo ne vjerujem da bi to bilo to, barem meni. Jednostavno navikao na hwb forum.

Ako bi se forum mogao prebaciti na nekog drugog ili da mi zajedno uplacujemo sta treba a vjerujem da bi svako izdvojio pomalo da se ovo ne gasi.

zippoo, kvaju and zoi like this.
  5. Reventon

Reventon Veteran foruma

I sta kaze Enis na broj? Slobodno nek navrati na forum da baci i on koju suplju :)

zoi likes this.
  6. Qler

Qler Veteran foruma

Malo nas je al smo govna :)

bhd, Pelikan and zoi like this.
  7. zoi

zoi Veteran foruma

Neće čovjek da kvari svoju holandsku idilu sa nama haha. A baš mi je pao na pamet dok sa čistio snijeg, kontam šta je sa njim :D

8. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Zima je, logicno vise ljudi na forumu nego ljeti...

9. Mujka

Mujka Komšija

de ako je to njemu problem
    mozemo mi negdje portirat ovaj forum nek prebaci na nas nije problem da mi placamo itd...
    al bi zgodno bilo da ostane ista domena

Reznor, EL NINO CFC and Reventon like this.
  10. zoi

zoi Veteran foruma

Treba tražiti da stavi za administratora nekog od aktivnih, a ja predlažem Selvina.

EL NINO CFC likes this.
  11. Reventon

Reventon Veteran foruma

Administrator je najmanji problem, treba rjesiti odrzavanje foruma. Ako Enis placa neka da paypal da mu uplatimo za godinu-dvije unaprijed.

Last edited: Jan 9, 2026
    EL NINO CFC, aNaToMiC ! and Qler like this.
  12. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Selvina i Taleta da mu pomaze :D

p4ja, dino73n and zoi like this.
  13. Reznor

Reznor Overclocker

Takodjer i od mene ponuda ako bude trebalo uletiti sta s finansijske strane. Navodno se moze eksportovati SQL baza i prebaciti na neku drugu platformu npr Discourse, pitanje je samo koliko je to izvodivo. Ili ovaj trenutni ako bude trebalo sta oko hostinga i odrzavanja.

14. Pionir

Pionir Overclocker

Budem ja, ali ofline. Nekad samo čitam, ne pišem ništa. Koliko budem mogao, pratit ću problematiku jer smatram da je HWB za mene naslijeđe koje bi bilo velika šteta izgubiti.

ibran likes this.
  15. zippoo

zippoo Veteran foruma

Forum danas neupotrebljiv...ne moze nista otvoriti.
    Patnja ziva

16. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

forum je izgleda na izdisaju :)

17. dino73n

dino73n Veteran foruma

Treba mu veliki servis.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

EL NINO CFC likes this.