HWB-Genelec nagradna igra [III sedmica 16-22. februar]

Discussion in 'Sadržaj, prijava problema i prijedlozi' started by Esh, Feb 16, 2009.

1. Seadboy

Seadboy Aktivista

Mislim da nam se ovakvim komentarima forum pretvara u mahalu i kič, na kraju krajeva tu su admini da procjene koga ce izbaciti.

2. kugla

kugla Aktivista

Evo pošto sam novi želim da čestitam HWB i posebno Genelecu na nagradnoj igri. :wink:

3. stuckson

stuckson Novi član

Ploca je totalno ok.

Nema LPT-a i COM portova ali postoje adapteri sto pci sto usb kome treba.
    Pciex 2.0 i to 3 kom i to 16X CF
    PCI 3 kom
    Pata i 6 sata sa raid kotrolerom
    2 x LAN 1GB
    IEEE 1394a
    6 USB + 4 on Board
    Gledao sam samo sliku ploce i nisam nigdje vidio konektore za audio izlaze

Steta sto je za AMD mada vjerujem da ima i za INTEL nesto slicno sto bi moglo doci kao nagrada u sljedecem kolu nagradne igre ili kao izbor pri dodjeli prema orjentaciji dobitnika. Ploca je pravo "gamerski orjentisana" Nemam nista protiv AMD-a, ali izlaganje trosku. A ne bi je prodao definitivno ako bi je dobio. Prodajem procesor.

U zadnje vrijeme ne pratim vise te silne chipsete i podrsku. Kako sam na intelu to i upratim ponekad, ali sam sa AMD-om zakazao. AMD mi je GPU.

U svako slucaju nagrade su ok i nije "fol" da se rijesimo starih zastarjelih komponenti + reklama.
    Svaka cast!

4. Konjislav

Konjislav Komšija

Slazem se sa tobom, ovo nije da se rijese starih proizvoda, nego da se reklamiraju fakat novim stvarima. Vec sam negdje rekao da ja kod sebe imam memoriju, koju sam kupio prije sedmicu dana, istu kao sto su oni poklanjali. Pravo dobar potez, samo bih genelecu predlozio da naprave sajt, takav da se komponente mogu sortirati po necemu, ili pak multi sort.

5. Code-R

Code-R Aktivista

Ako dobijem plocu, odma` kupujem Phenoma II, kol`ko god da kosta!

6. Konjislav

Konjislav Komšija

Istu stvar je uradio moncho, cim je dobio x58 plocu i memoriju, kupio je i7 koliko god da je kostala. :D

7. Esh

Esh HWB

Sutra cemo objaviti dobitnika.

8. Esh

Esh HWB

Link: http://www.hardwarebase.net/novosti.php ... st_id=1186