Ma naravo da ima, nisam ni sumnjao. Ali ono je izgledalo bas ruzno. Ubi do sada dobru pravo prezentaciju ima.
For Honor, novi Ubisoftov IP: Ubi meni bolju prezentaciju od EA imao. Novi The Crew najavili Division stize u Martu iduce godine Ghost Recon: Wildlands, ce biti open world Rainbow Six, izgleda pravo dobar takticki shooter AC Sindikat, eee. Najavili Trackmania Turbo Stize nova South Park igra I ovaj novi IP, For Honor. Fina prezentacija.
Kingdom Hearts 3, is in development... Edit: Novi Star Ocean, stize na PS4: http://www.polygon.com/2015/6/16/879047 ... ica-europe
Bas htio postati. To su oni, in-engine snimci ali ne i live demo. 2015 klip jeste kompresovan ali izgleda kao da je sa PS3. A performanse konzola ne idu nigdje, kakve su - takve su tako da vec neki dosadašnji naslovi trebaju biti referenca sta ocekivati u narednom periodu. Jedino se nadati boljem sadrzaju i gameplayu ali ne i grafici.
Izgleda prazno skroz, kao da su svi detalji nestali. Najvise me cude potpuno ocajne ground teksture. Cak i na PS3 je bilo igara sa bas high-res teksturama.
a j****u igru i grafiki, na pocetku me naloze i onda puknu downgrade grafike kakva ce tek biti finalna
Raja, ima li kakvih naznaka da se radi na novom Half Life? To mi je je jedan od drazih naslova uvijek bio
Mi smo utrpali 3 gola izraelu tako da je HL3 potvrdjen. Šalu na stranu, nema nista vezano za nastavak. Predvidjanja su da mozda neto bude povodom izlaska VR sistema ali takvih šupljih bude na netu svaki dan.
Kakav je ovo idiotizam? Zasto je covjek toliko planuo? Mislim, nisam u toku pa neznam pozadinu ovog. Jedino da mu se nisu na vrh glave popeli sa pritiskom o projektu