https://www.instagram.com/reel/DSl21MTje_c/?igsh=MXJiMDE5cGpidDVnZg== Naravno da je snimljeno Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Utrkivali se/izvodili gluparije i gledaoci snimali, kao da je uphill nfs carbon timetrial. Kreten mogao sjediti kuci u napucanom full motion sim cockpitu uz VR ili rentati IRL stazu, ali ne, uhvatio fursat po ulici.
Igrao malo Jedi Survivor, hmmm, sta reci, igra ko podmazana, jedino kad se dodje u Koboh naselje, framerate padne. Slicno kao Hogwarts Legacy, selo Hogsmeade obori fps, s tim da je tu pad puno veci nego u Survivoru. BTW, max VRAM usage bio 22GB. Da, 22GB!!! Nije typo. 4K Epic settings, sa RT enabled, DLSS Perf, FG 2x. Forsirao DLSS4 u Nvidia app. Framerate oko 220fps, skroz glatko, medjutim, u ovom naselju padne na 180-ak, ali se osjeti, iako je framerate i dalje visok. I HDR u ovoj igri, wow. Jedna od igara gdje HDR bas pase.
Kako je ovaj Steam mobilni app frustrirajući. Trebalo je da uradim migraciju s jednog telefona na drugi putem Samsung Smart Switch i dok je druge aplikacije prenio sve kako treba čak i Duo Mobile authenticator, ovdje i dalje vidi stari uređaj. Hajd ok. Moguće da je to zbog toga što je SIM kartica u iPhone pa on nešto blokira, ali mi od Samsunga recimo dolaze uredno kodovi. Recovery code mi je nekad davno poslao pojma nemam gdje mi je, hajd ok ima drugih načina. I tako, kažem pošalji mi kodove putem SMS-a. Probam jednom, drugi put ništa. Nakon par pokušaja zaključa mi tu opciju. Rekoh da probam preko e-mail-a. Pošalje mi link da kliknem, na kraju me odvede na formu da šaljem case supportu umjesto nekih jednostavnih sigurnosnih pitanja. WTF. Na kraju, ne čudi me što im je ocjena na App Store za Steam App 2.6 od 5, užasno korisničko iskustvo. S druge strane, Epic Games to radi preko Google Authenticatora, ovi nešto svoje prave, kao sigurnije tako je li. Ukratko, ocu dadoh S25 Ultra, jer mi nije legao korištenjem, a na njegov stari A54 5G prebacih svoje podatke kao backup dok je kod mene sad 16 Pro Max. Dakle, ako ko bude mijenjao telefone nek izvuče backup kodove ili prebaci sa starog telefona prije nego uradi factory reset. Update: Steam Support mi je odblokirao login i skinuo stari telefon, ali je problem s slanjem koda ostao.