Igre 2025

Discussion in 'Igre i konzole' started by Haker, Feb 25, 2025.

1. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Nisam upratio datum za Doom Dark Ages. Vidim da je izasao. Prijatno me to iznenadilo kao i za Oblivion.

2. zoi

zoi Veteran foruma

Izašle su recenzije, igra izlazi sljedeće sedmice.

3. Reznor

Reznor Overclocker

4. Ragnarok

Ragnarok Komšija

Hoce li neko igrati Dune: Awakening?

5. EL NINO CFC

6. igor.g

igor.g Komšija

Fool me once....

Opet obećavaju brda i doline kao za CP2077. Čudi me da su još u biznisu ili ih GOG održava na životu.

7. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Jos jedno smece od igre

8. Reventon

Reventon Veteran foruma

CP je meni dobra igra. Imala je grbav pocetak ali su je ispeglali da valja. Nema veze sa igrom na dan izlaska. Drugo je to sto ljudi polete pa iskesiraju odmah na staru, to svakako treba izbjegavati za svaku igru.

nenji_avero likes this.
  9. iPlay

iPlay Komšija

10. Haker

Haker Veteran foruma

Ja sam tu igru kupio "ispeglanu"
    Ako je to ispeglano, standardi su otišli i k

Sent from my SM-S911B using Tapatalk

11. igor.g

igor.g Komšija

I dan danas pola stvari što su obećali nema u igri, od full fledged RPG naslova napravili sklepani GTA lite.

12. igor.g

igor.g Komšija

Na stranu tech problemi. Brzinski copy-pasta coop cash grab side naslov sa zaljepljenim ER brandingom da mami fromsoft ovce. Besplatni community Souls modovi nude više contenta. Čim je Sony i Tencent kupio udio kvalitet će krenuti da opada sve više sa svakim sljedećim naslovom, jer moraju printati sve više naslova i side projekata što brže.

13. Stevie_Ray

Ma, ovo ce ic ko halva kao i sve njihovo. Dzaba sto govoris za slab content - radi tog "contenta" to narod i kupuje, usprkos bijednoj tehnologiji.

14. zoi

zoi Veteran foruma

Pa ne kupuju igru da benchaju nego da igraju. Ja ne znam što Stevie ima toliku opsesiju Sa tehničkim dijelom igara koje svakako nikad ne bi ni igrao. Nekakav fetiš da stavi svaki video od tehnički lošije igre. Ako je sve super samo prešuti i ide dalje. Odavno nisam vidio čudniju fiksaciju.

Ova igra je tehnički kao i Elden Ring. Tu igru sam igrao preko 100 sati, top 3 igre ikad, ništa tehnički mi nije smetalo. Ovo me ne interesuje la neću ni igrati, da je tehnički ja bolja ikad.

15. Stevie_Ray

Nije nikakva "fiksacija", radije bih igrao Veilguard nego ovo smece. Ja upucujem samo na to da je tehnicka strana MENI bitnija od ikakvog gameplaya.

16. zoi

zoi Veteran foruma

Vjerujem da ti je tehnička strana bitnija ali je bilo dosta naslova gdje je DF pozitivno govorio o igri pa si samo preskočio. Dok neki negativan, ti postaš. O toj fiksaciju govorim.

17. Stevie_Ray

Ah, pa navodio sam i neke koje valjaju (sa tehnicke strane). Nazalost, malo je takvih.

18. Aldiin

Aldiin Overclocker

Kakav story će ovo biti...

19. EL NINO CFC

Death Stranding 2 kratki gameplay.

Jedna od novina u igri je da sad mozes nositi kacket, i obrnuti ga na drugu stranu.

20. Zer0

Zer0 Aktivista