Pređoh evo Hellblade II:Senua's saga. Imam samo reci : WOW! Meni su obe fantastične, ova druga je zakucala. Bar meni, predobra... Uživao sam baš ... Sent from my galaxy s23
Mozda zadnji Mass Effect zbogprodaje EA-a, ako sad uopste i izadje i bude kako treba, a tesko da ce biti...
Meni je Sliksong jedna od.najboljih igara sto sam igrao, ukupno sam 60h imam jos malo četvrtinu igre preci. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Meni nije sjela. Odustao sam nakon nekoliko sati. Prvi HK sam baš uživao, detaljno istraživao, sve bossove, dodatne stvari, imam čini mi se ono 117%, kad dodatno još nakon svega ubijaš bonus bossove i to. Mislio sam da će mi Silksong baš sjesti, ali eto nije mi sjela, ne znam zašto tačno.
Zapravo su dosta drugačije, silksong je vise akciono orijentirana rekao bih i dosta teza sa više bossova i td. Meni je mana sto se izgubilo nesto metrovanije u smislu da otkljucavanje novih skilova nije fundamentalno za istraživanje mape. Ali sve u svemu meni je sjela Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Novi cod ima legit wallhacks kao kill streak https://youtube.com/shorts/OcT-h5t38MU?si=NmgNcKTrULTSUdbY
Hahaha ok. Probao sam i ja. Bdw ima i nevidljiv da postanes, ima wall jumping, no footsteps u opste, u 20 partija nisam jednom cuo protivnika stalno trckaraju oko tebe a nisu imali Ninja perk. Raja vec nalece na cheaters sa aim bots. Ricochet radi punom parom cini se. Ima jos tu smijurije, al dosta i ovako. Back to grounded CoD kako Treyarch rece. Kad vec hejtam kako kazes, et jos malo.
Je li stvarno nemoguce blokirati chitove i igre zastiti od njih ili je to samo druga strana medalje...a isto profitabilna nisa ? Jedni napadaju a drugi se kao brane...ono kao u ratu prica ? Ne igram online multiplayer FPS jos od kantera...ima tome sada skoro 15 godina,pa ne pratim ni te chitove.
Moguće je, samo i cheat provideri ulažu u to jer je i to biznis. Zbog toga se danas cheateri ne banaju dok ih se detektuje nego u valovima, da bi bilo teže skontati na čemu su ih uhvatili. Što se tiče cheaters u call of duty, ja ih nisam sreo ni u cod mp ni u warzone, što ne znači da ih nema nego da uopšte nisu toliko rasprostranjeni. To što se na internetu pojavi je kap u moru s obzirom na broj igrača. Tako da su smiješne ove tvrdnje rikochet rasi punom parom i slično. Tu tačno vidiš koliko je neko objektivan ili nije, ili bolje rečeno koliko poznaje materiju ili ne.
Problem sa chiterima u Warzone je public knowledge. Ljudi kukaju da imaju chitere u skoro svakoj partiji. Imam par streamera koje gledam i koji su zbog chitera prestali igrat CoD jer je postalo ne podnosljivo, a ta igra im je glavna za strimanje. Sjecam se prije par mjeseci gledam 1M WZ turnir i ljude ubijaju sa Wallhacks. Lol
Eto ja sam onda pravi sretnik pa nemam problema sa cheaterima a igram warzone gotovo svakodnevno. Nemam potrebe slušati i gledati streamere, baziram svoje mišljenje na svom iskustvu. Uz napomenu da igram isključivo resurgence mod.
Chiteri vole Warzone BR da mogu dokazat svoj skill, jer tu igraju sa dobrim igracima. Resurgence im je previse casual, pogotovo kad je u pitanju resurgence casual gdje je 60% 'igraca' botovi..
COD i ne zasluzuje bolje, pogledaj samo na sta lici. Kada se sjetim korjena, pa prvog Modern Warfare. Sada je doslovno cirkus.
Pa ko hoće sa botovima igra casual mod, ko neće igra mod gdje nema botova. U svakom slučaju je priča o cheaterima niđe veze. Svaki online fps pati od istog problema. Normalno da će najpopularniji fps imati najviše cheaters jer i ima najviše igara, a ima najviše igrača jer se ljudima sviđa igra. Džaba svi hejteri. Hajde izdržite još malo, sad će battlefield bez cheaters
Smijesno je u opste i reci da je CoD najpopularniji FPS kad postoji Counter Strike... PUBG, Apex Legends, Valorent, pa cak i Delta Force su popularnije od CoDa trenutno.
Po kojim parametrima? Zadnjih 15 godina call of duty nije bio najproeavanija igra te godine samo jedan put, a to je sve za 2 mjeseca prodaje.
Na žalost ali moram reći, "jašta će" bez cheatera. Ono gdje CoD ima najveći problem je net code. To je ono što ubija igrivost. Protiv cheatera se i može ako anti-cheat očisti sve one 100% aimbot, wallhack, headshot rage hackere. Ali, ako ti je net code loš i pošten igrač pogine zato što ga je protivnik pogodio sa 5 metaka a od tvojih 6 ispaljenih 2 se registruje onda je to čista frustracija. To se ne igra više.