Jel neko uspio redeemat key od Borderlands 4 koji je dijeljen u Nvidia app? Meni ne prolazi u Steamu a ni u nvidia app. Edit: https://ibb.co/CszjJcs2 Eto ako neko uspije halal mu, mrsko mi se zezati
Nvidia da poklanja AAA igru koja je tek izasla? No way. To su garant neki itemi u igri. Sent from my iPhone using Tapatalk
Nemam. Bio je i kljuc za Adobe Creative Cloud 1 mjesec, al nestade. Nigdje veze, zasto uopste nude tako random kljuceve ako postoje uslovi. Valjda prvo ispunis uslove pa dobijes kljuc. Ili su ogranicili broj kljuceva pa ko prvi dograbi.
Ovo je shift key, gold loot box obični koji reedemujes unutar BL4 igre ili shift accounta. Igru su davali sa RTX 50 karticama prije mjesec dana. Trenutna promocija je Arc raiders. A prije BL4 je bio Doom Dark ages.
Mafia DE, odlicna, bas sam uzivao igrajuci. Ne znam kako da je tek sad igram, jer je izasla prije 5 godina...
Uzeh hogwarts legacy na sniženju za 8.99€, na Steamu je. Nikako da stignem isprobati. Sent from my SM-S938B using Tapatalk
Evo i ja zategnuh RE Village na steamu za 9.99€. Imam ga na PS4 al posto nisam PS upalio ima godina dana da ga i na steamu uzmem pa ponovo lagano na Decku pređem Sent from my Xiaomi 15T pro using Tapatalk
Mafia 2 DE je cash grab minimum effort barebones remaster (free modovi nude bolje "remastere" kad su u pitanju drugi IP zavisno koliko je igra "modabilna" - primjer Batman Arkham trilogija) kao i zaboravna trica, dok je kec full remake. Što onda publisher zove ostale dvije DE? Čisti marketing za neupućene, jer prodaju "DE" trilogy paket.
Preporuka za Arc Raiders, izasla prije dva dana. Pogotovo za nas malo starije koji hoce sporiji gameplay u odnosu na COD i sl. Ima nekako star wars postapokalipticni setting. Ovaj lik je odlicno predstavio igru dok je bila jos u testnoj fazu.
Imaju voice changer u igri ne bi čudilo da naprave i real-time voip translate u budućnosti. Za prvu pomoć imaš eng. voiced emotes sa raznim titlovima.
Džaba to sve kad je doživljaj na evropskim serverima skroz drugačiji. Nema raja uopšte naviku tog voice chat ako nisu sa svojom ekipom. U Americi je drugačije to dosta. To je moj utisak.
Pa mozes napraviti svoju grupu sa prijateljima i sa njima igrati. Mada je ova igra zanimljiva i u solo modu.
Danas poceo Arc Raiders. Igram crossplay off na PS5. Odradio nekih 5-6 solo raids. U svakoj partiji ljudi komuniciraju vecinom sa VOIP, ali i sa in game prompts kao 'dnt shoot', 'friendly'. Od 6 raids samo u jednom sam morao ubiti jednog lika jer nije odgovarao na proxy chat a ni na in game voice komande. Nijemidao izbora. Ganjam samo quests. Ostalih 5 ili sam se udruzio sa nekim pa smo lootali okolo zajedno, ili ono friendly ne pucaj i svak svojim putem. Jos ucim, i ne smeta igrat kao pacifista. Simpaticna igra do sada. Ima dosta naboja, pogotovo kad cujes random pucnjavu okolo, a ti pun robe sto ti treba za quests.