Igre 2025

Discussion in 'Igre i konzole' started by Haker, Feb 25, 2025.

1. igor.g

igor.g Komšija

Security breach skill i luck je pod moranje, bolji loot nego key. I ako ides red zone na fresh raid spawn tražiš pvp bukvalno, nema druge. Jedino čekati 7minuta prije zadnjeg extracta pa pokupiti ostatke kao lešinar i breachati te secure containere/lockere jer nema svako taj skill.

Last edited: Nov 11, 2025
  2. zoi

zoi Veteran foruma

Nafurat ćete me da kupim :D

3. Patton2410

Patton2410 Veteran foruma

Do security breach ti treba 36 poena. Sto znaci 36 lvl najmanje.

4. igor.g

igor.g Komšija

Prvih 30-40lvl je pišanija, treba 20-30h topside.

5. igor.g

igor.g Komšija

Imaš ključeva za 27eur standard verzija. Ja nabavio Nvidia deluxe key za 25eur. Igra je bagatela za content koji ima ovdje a dolazi još kamaru do kraja godine.

zoi likes this.
  6. Patton2410

Najmrzi dio extraction shootera mi je inventory management. Vise vremena potrosim da skontam sta mogu recycle ili prodati iz inventorija, sto mi nece trebati za upgrade baze ili quests... nego sto mi treba da raid odradim. Jos sam vec inventory digao na 112, ali mi fali jos kesha za jos 24 slota.

Ughhhh

7. igor.g

igor.g Komšija

https://arc-raiders.fandom.com/wiki/Items

Ja radim expediciju jer malo je ovih 280 slotova, dosta itema ima mali stack size ili nikakav, nema ammo&nade/med/heal storage boxova. Mislim da će davati 24 dodatna slota za reset što nije nešto, nadam se da je više.

8. Patton2410

Sta je u sustini expedicija? Vidim da cu to otkljucat sa lvl 20 ali nisam upoznat o cemu se radi.

9. igor.g

igor.g Komšija

Nešto kao prestige/acc wipe.

10. Patton2410

To zvuci kao nesto sto me apsolutno ne interesuje. Ne volim wipe koncept, a ni prestige. Cak ni u CoD nikad nebi prestige kad bi dosao do max lvla.

11. Reventon

Reventon Veteran foruma

To je prakticno napravljeno da ti igra ne dosadi kada dostignes neki max level.
    Krenes iz pocetka :)

12. Patton2410

Taj koncept da krenes iz pocetka mi ne lezi. Ja volim stvari koje sam grajnd 10tinama sati da ostanu u mom vlasnistvu.

Tek sam sad skontao da kad ulazis u raid ne baca te unutra uvijek od pocetka. Pocetak je na 30min, a mene danas kamaru puta bacalo na 20min do kraja, jednom cak i na 17min do kraja. Sto je cista glupost, jer na ulazak kad je vec proslo 10+ min. sve je lutano, i stvari obicno koje ti trebaju za quests nisu tu.

Malo je frustrirajuce uci tako u 3-4 raida zaredom. Jedino sto ti ostane je da odmah trazis exit.

13. igor.g

igor.g Komšija

Za custom loadout bi bio red da te stavlja na početak raida, ali je random izgleda. Jbg, možda promjene kasnije u updejtu da samo free loadout bude na 17-30min range. Ja bi volio da je raid generalno i duži kao bunker event na 40min.

14. zoi

zoi Veteran foruma

Koliko traje partija u prosjeku?

15. Patton2410

Full time raid je 30min, ali se cesto desi da te ubaci a raid vec u toku, i tebe ubace kao zamjenu za nekog raidera koji je vec poginuo, ili izasao sam, i imas nekih 20-25min do kraja, mozda cak i manje. Meni se jucer desilo da me ubaci 2 puta u partiju a ostalo ispod 20min. Doslovno nista nisam uspjeo naci, ili odraditi sto mi treba jer je tad vec dosta stvari vec looted. Tako da je najbolje kad se desi da te ubaci u raid koji je poceo davno, da odmah se fatas exita.

16. Reventon

Reventon Veteran foruma