Jedna od igara koja me baš veseli : Izbačen PS4, znači lagano su ga krenuli gasiti. @selvin zakači nam ovu temu
Zeznuo si se što si xbox prodao, sad se svi rasprodaju brzo i to po 800 KM. Ne samo da je nestašica sa komponentama nego haman i na konzolama kriza. Gledam ps4 pro prodaju po 400 do 450 KM, ja je 2018 toliko platio sa 3 džojstika. PS5 nema ispod 700 do 800 KM. ps5 pro mislim da nijedan nisam našao polovan. Baš loše stanje.
Ma dok ja to kupim proći ce i kriza. Xbox mi stajao, meni to naleti period odigram sve sto sam propustio i onda opet ne igram nista. Sad trenutno nema sanse da bih mogao igrati, mozda tamo na jesen. Neki dan sam mogao ps5 kupiti povoljno drug ga dobio od firme, mozda sam fulo kad skontam da je bio voljan prodati za 600 Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ma meni bi sad Xbox series x baš dobro legao za moje trenutne potrebe i okolnosti ali loše stanje na tržištu polovnih. Propustio sam dobru priliku za Nintendo switch 2 sa solidnim brojem igara. Još jedna stvar gdje sam se pokajao što nisam kupio Baš me hoće
Ja sam xbox prodao kada su podigli cijene i zabranili druge regije. Switch isto, mama igra na originalnom switchu, ne pada mi na pamet ovaj novi kupovati, em jos nema igara i ovo sto ima prevelike cijene. Ispade PC najpovoljniji samo eto dok se ja skontam sastaviti konfu cijene odoše u nebesa Kako god okreneš sto se tice hardwarea iz ove generacije series x je najbolja konzola, tiha, nema nekih mana, najbolje riješeno hlađenje, samo Microsoft je stvarno blentava kompanija. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ma sve se slažem za to što si rekao, ali eto imam kupljenih igara tu a što je najbitnije imaju ono da kupiš na konzoli pa dobiješ i na PC. Nintendo je baš deranje sa cijenama igara.
Ja sam prije nekoliko godina uzeo polovan Series S. Malo nesto igrao, ne sjedi mi dzojstik. Kontao sam ga se rijesiti, ali sam ga ipak ostavio za GTA 6.