GTA 6 digital pre-order krece od 25 juna, ove godine. Ja cu biti skroman i tipujem na standard verziju da ce biti 89.90 dolara.
GTA 5 izasao 2013 ako se dobro sjecam, ljudi cekaju 6 predugo. Da bude 200$ ima da se proda kao kokice. Pc verzija nece izaci jos godinu poslije. Nego jel neko igra Forzu 6? Jel bolja od 5, isplati li se kupiti ili cekati neka snizenja?
Jucer mi na instagram izasao post da ce igra tokom registracije traziti dodatne kredidensl nesto kao za discord sto su uveli, mozda cak i id slika.. a i ceo kompanije je cifut koliko sam mogao citat u komentarima, ali svejedno prodat ce se kako god bude
Meni se petica nije uopšte svidjela zbog mape tako da mi je ova puno bolja. Bolja mapa, ima stvarne sezone, ima zanimljivih novih kako SP tako i MP aktivnosti, mada sto kaže Igor i dalje je to forza horizon igra, ništa iz temelja drugačije. Ja pošto igram sezone, tj one weekly challenges, Ne vidim smisao čekanja. Ne vjerujem da će ići ispod - 20% u narednih godinu dvije.
Mozda sacekati da igra izadje, mozda vidjeti na sta liči. Ebte digitalna verzija mozes je kupiti kad god hoces. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Mora se to day one igrati. Pa u rockstar se ne može sumnjati, nema šanse da flop bude. A svakako iako ostane kusura ide FC 26 ili možda spiderman 2 sa akcije ako baš kusur velik ostane.
@bojler Ne znam da li si upoznat, ali već duže vrijeme postoji mogućnost direktne kupovine igara na PS Storeu, tako da više nema potrebe za kupovanjem vaučera.
Pa kad ljudi evo klece na koljenima da im bace pare unaprijed i ne može bitk flop finansijski. Da igra bude truba, to se svakako moze desiti. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Nisam znao to. Čak sam pokušavao možda prije pola godine i nije moglo. Račun mi je hrvatski pa npr 100€ vaučera sam kupio za 86€, jel ovo prednost naspram direktne kupovine?