Igre 2026

Discussion in 'Igre i konzole' started by Aldiin, Jan 16, 2026.

1. Aldiin

Aldiin Overclocker

Naravno, na store je 100 eura 100 eura :D

bojler likes this.
  2. Elubrylla

Elubrylla Novi član

Eto, cijena 80 eura a ultimate edition 100e.

3. Reventon

Reventon Veteran foruma

Koja je svrha preordera? Bolje sacekati i vidjeti kakva je igra pa onda pazariti. Nije da ce nestati kljuceva.

4. Haker

Haker Veteran foruma

Svrha je da mogu izbaciti polu peoizvod zaraditi lovu i onda krpiti kasnije. Rockstar obicno izbaci ispoliranu igru ali svejedno, dati lovu unaprijed za digitalnu igru nema smisla

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

aNaToMiC ! likes this.
  5. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

Ja preloadao Crimson Desert par dana prije izlaska. Jos je nisam ni pokrenuo. Svako malo izadje neki update.

Nema smisla igre igrat dok ne prodje prvih nekoliko mjeseci.

6. Aldiin

Aldiin Overclocker

Preorderovao si igru, platio je skuplje nego što će biti za par mjeseci i nisi je ni upalio?

Ako ti se već ne žuri igrati, sasvim je logično sačekati nekoliko mjeseci kad cijena padne i uzeti je jeftinije.

7. Stevie_Ray

Nigdje nisam rekao da sam preorderovao. Niti kupio.

Igra je bila gratis.

Sent from my iPhone using Tapatalk

8. igor.g

igor.g Komšija

RDR2 na PC je bio rasulo po izlasku, kao i GTA Trilogy outsourceani projekat koji je port sa Androida. GTA6 je najvjerojatnije 90 eur za EU ne 80eur. PC RDR2 sam kupio godinu dana nakon izlaska na PC tj kraj 2020 za 10eur u Mediamarkt, digitalni key u kutiji. Strpljen spašen em ne znamo koliko će woke biti story jer su naknadno na GTA5 zveknuli cenzuru kroz patcheve a i GTA online zadnjih nekoliko mission DLCova je DEI shitshow.

Last edited: Jun 24, 2026
  9. bojler

bojler Aktivista

ja mislim da će u eurima biti 90 standardna i 120€ ultimate, nadodam večeras još 15€ ako bude tako. Igru ću preorderovati, ona će day one biti perfektna, konzola je to, rokstar je to, siguran sam da neće biti flop, uz to još 2 odgode igre bile, a ima još do izlaska 5 mjeseci.

10. igor.g

igor.g Komšija

Daj im i 110-120eur, ipak je story content zaključan iza ultimate ed. :D

11. Elubrylla

Elubrylla Novi član

Cijena rockstar igara je vazda ista u dolarima i eurima. Ako je 80$ to je 80 eura za eu.

bojler likes this.
  12. zoi

zoi Veteran foruma

GTA ko GTA, od GTA 3 sve je to u pet deka sa boljom grafikom. Još uvijek se sjećam. kako su za GTA V obećali da će biti heist misije poslije izlaska igre i još svašta nešto i na kraju ništa. Meni je drago da će napokon izaći, jer se nadam da će praviti novi RDR poslije GTA.

Haker, bojler and Stevie_Ray like this.
  13. Stevie_Ray

Forza Horizon 6, preporuka ugasit sav HUD (moze se sve ugasit) i kamera iz auta, merak pravi.

bojler likes this.
  14. EL NINO CFC

EL NINO CFC Veteran foruma

Ako im GTA VI bude uspjesna kao i GTA V, onda vrlo vjerovatno GTA VII necemo vidjeti do 2040te. Let that sink in :D

15. zoi

zoi Veteran foruma

Nije do onlin. 2018 su izdali igru koja se prodala preko 80 miliona primjeraka.

16. Picoooka

Picoooka Komšija

17. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Izvor ?

Picoooka likes this.
  18. zoi

zoi Veteran foruma

Trust me, bro.

sgtPepper likes this.
  19. Picoooka

Picoooka Komšija

PCMR .. naravno nije nista zvanicno i moguce da je suplja.

Last edited: Jun 26, 2026
  20. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

U jedan dan gotovo 40 miliona je totalna šuplja