Koja je svrha preordera? Bolje sacekati i vidjeti kakva je igra pa onda pazariti. Nije da ce nestati kljuceva.
Svrha je da mogu izbaciti polu peoizvod zaraditi lovu i onda krpiti kasnije. Rockstar obicno izbaci ispoliranu igru ali svejedno, dati lovu unaprijed za digitalnu igru nema smisla Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ja preloadao Crimson Desert par dana prije izlaska. Jos je nisam ni pokrenuo. Svako malo izadje neki update. Nema smisla igre igrat dok ne prodje prvih nekoliko mjeseci.
Preorderovao si igru, platio je skuplje nego što će biti za par mjeseci i nisi je ni upalio? Ako ti se već ne žuri igrati, sasvim je logično sačekati nekoliko mjeseci kad cijena padne i uzeti je jeftinije.
Nigdje nisam rekao da sam preorderovao. Niti kupio. Igra je bila gratis. Sent from my iPhone using Tapatalk
RDR2 na PC je bio rasulo po izlasku, kao i GTA Trilogy outsourceani projekat koji je port sa Androida. GTA6 je najvjerojatnije 90 eur za EU ne 80eur. PC RDR2 sam kupio godinu dana nakon izlaska na PC tj kraj 2020 za 10eur u Mediamarkt, digitalni key u kutiji. Strpljen spašen em ne znamo koliko će woke biti story jer su naknadno na GTA5 zveknuli cenzuru kroz patcheve a i GTA online zadnjih nekoliko mission DLCova je DEI shitshow.
ja mislim da će u eurima biti 90 standardna i 120€ ultimate, nadodam večeras još 15€ ako bude tako. Igru ću preorderovati, ona će day one biti perfektna, konzola je to, rokstar je to, siguran sam da neće biti flop, uz to još 2 odgode igre bile, a ima još do izlaska 5 mjeseci.
GTA ko GTA, od GTA 3 sve je to u pet deka sa boljom grafikom. Još uvijek se sjećam. kako su za GTA V obećali da će biti heist misije poslije izlaska igre i još svašta nešto i na kraju ništa. Meni je drago da će napokon izaći, jer se nadam da će praviti novi RDR poslije GTA.
Ako im GTA VI bude uspjesna kao i GTA V, onda vrlo vjerovatno GTA VII necemo vidjeti do 2040te. Let that sink in