Iphone 3g 16GB !?!?

Discussion in 'TV, Hi-Fi, telefoni, tableti, satovi, IoT oprema' started by Ghostbusters, Dec 17, 2008.

1. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Pozz @ll
    Danas kupih ovaj aparat lol , ali ja nista ne kontam na njega .Skinuo sam iTunes program preko kojeg sam update softvera i odradio ga je OK , ali sta me muci mozda je smijesno ili ne ali janeznam ubacivati Mp3 i video klipove u njega,pa bi molio nekoga ko ima ovo kino da mi malo pomogne i objasni kako ide sve to .Jos imam i problema sa WiFi-om upisem pasword ali nece da se konektuje kaze Unabe to join the network lool pokuso sam jedno 20 puta ali nece pa nece , pazio sam i na slova i na sve ali nista , da nema kakva caka u tome ?

2. ReNNo

ReNNo Overclocker

Sve sto trebas u Itunesu je da dodaš playlistu (dole na dnu itunsa imas gumb sa oznakom "+")

Zatim ides na File-add file to library ili add folder to library

Pod Library u Music ćeš viditi te pjesme i oznacit ces ih i prenjeti u tu playlistu koju si prethodno napravio.

Onda pod Devices odabereš iPhone, odes pod Music tab, oznacis Sync music te odabereš "Selected playlists:" , oznacis playliste i kliknes "Sync" da se prebaci na iPhone.

Dosta je iTunes drugaciji, tako da se iz pocetka dosta tesko naviknuti.
    Nista strasno :D

3. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Jooo ja ovo nis ne kontam , sorry a kako slusas to sve preko aparata mislim jeli mi treba neki player da se instalira ili nesto tako ?? a isto me i za video interesuje.....

4. ReNNo

ReNNo Overclocker

Jao :D
    Na iPhonu imaš "iPod" ikonu na kojoj mozes pustati pjesme i video.

Za video moraš prvo konvertovati u rezoluciju iphona te istom procedurom dodati na uređaj.
    Za to ti preporucujem Xilisoft Video Converter.

5. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Ah renno renno evo sad sam uspio da to odradim ccccc sad za muziku i video je rijeseno jos aplikacije kako se instaliraju ziv bio (Lexilium je ) :)

6. ReNNo

ReNNo Overclocker

Pokušaj ovo što sam ti poslao na PM.
    (Đe se lexa druže :D )

EDIT:
    Ma jesi lexa, samo ja sporo pišem.
    Nemam ja tu pro typing opremu k'o hurma.

7. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Renno kralju nisam nista dobio na PM brate , ako budes za dacu ti MSN mozda je lakse nego da pisem non stop :)

8. perke

perke Aktivista

Leksa, posto prodajes to kino? :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

9. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Tek sam ga kupio hehehe ali ako hoces 1000km koliko sam i ja platio NOV javi se pa cu te spojiti sa cojekom....

10. Vedo

Vedo Moderator

Pa to je dzabe, kod Bezistana je 3G 16GB ravno 1900 KM :smt005

11. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Ma ovaj je lik najaci sto se tice mobitelau BiH , svi od njega trgovci kupuju pa tuse oradnjama i po oglasima i tako ...

12. Nyxem

Nyxem Novi član

a znas li imali taj cojk iPhone 2G 8GB now/polovan,trebami za jarana

13. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Nema

14. Lamagician

Lamagician Komšija

1000 km se krece 16gb 3g, a 850-900 km 8gb 3g.

15. Ghostbusters

Ghostbusters Aktivista

Imali iko od raje da je 3g otkljucavo i radio te zezancije ?? da mi pomogne oko Aplikacija i upustva.

16. Esh

Esh HWB

Strpi se do nove godine, dev-team ce izbaciti neki all-one-unlocking za 3g, jedini preduslov je jailbreak.

17. Emx

Emx Aktivista

Moze li broj mobitela tog covjeka na PM, hvala :)

18. Nyxem

Nyxem Novi član

evo sad sam citao na BUG-u da ce se pojaviti(ili se vec pojavio) neki unlock program ali samo za iPhone 3G 2.1 sw verziju oni sa 2.2 sw ce morati cekati jos malo

19. Vedo

Vedo Moderator

Trebam sutra sa drugom da potrazim po gradu iPhone 3G (nebitno dal' je 8GB il 16GB), medjutim, jaran to uzima preko racuna firme, pa zna li ko gdje ima u kakvoj radnji ga uzet (dakle da mu moze ispostaviti racun), i gdje je najjeftinije?

20. Esh

Esh HWB

Guglaj iphone dev team blog, valjda 1. januara ide taj rls.