Ja sam karijeru poceo u jednoj domacoj dizajnerskoj agenciji. Radio sam na vise projekata u danu, i imao takav pritisak da sam morao sve zavrsavati sto zapocnem taj dan, do 5 sati mora biti gotovo. Kad sam presao u stranu firmu, menadzer me zvao nekoliko puta i govorio da usporim, jer sam zavrsavao sprintove u dva dana. Valjda u podsvjesti mi ostao onaj pritisak da mora sve biti sto prije gotovo. Jos se bio prepao da cu ostati bez posla, jer sam mislio da ce eventualno ljudi skontati da me previse placaju za malo rada.
Svima nama je tako ko je radio za naseg privatnika, pa presao u stranu firmu nabijes svima tempo, a tebi normala
Ja sam vala svasta prošao... I naše vrle bošnjake, i klasične privatnike, i praktično svoju firmu imao, i za domaće IT i za strane... sad sam za strance koji ovdje imaju svoju firmu... svega prošao, ove godine punim 41 godinu, i 22 godine staža upisanog...
Raja, ako znate JS Seniore koji pričaju njemački jezik barem neki B1.2-B2 nivo, evo super prilike https://posao.klix.ba/oglasi/systemberater-digitalisierungsexperte-mw-ammon-solutions/8935