posto u naslovu nisam mogao konkretno napisat sta me interesuje znam da je zabranjeno ovako pisat (pitanje,problem,itd) al..... ..... dakle jel svaka Graficka postoji i na AGP I PCiEX (mislim na ove malo novije) ?
Stare grafe postoje samo na AGP, a ove novije vecinom su na PCI-EX, a poneke i na AGP, zavisno od modela...
najjace sto mozes naci za agp je bila 6800ultra, ali mislim da je 7800 izasao u agp verziji, mozda neko bolej zna
Nema PCI-EX za graficke...taj slot cak i ne postoji Imas PCI-E i PCI-X ... ovaj drugi je namjenjen iskljucivo za servere i tesko da ces ga naci na nekoj maticnoj za desktop. PCI-E je za graficke (vecinom, za sad) i svaka graficka koja ima na AGP ne postoji za PCI-E i obratno.
neka razumili su ljudi sta sam pitao znam da se tako ne pise al vazno je nek se zna na sta sam mislio ...
Znam ja da su skuzili. Ali kad si vec znao da se tako pise zasto nisi napisao? Pisi ispravno ako vec znas kako je ispravno. Jer nije isto napisao ja da cu ti dati 10eur ili 100eur... a razlika je "samo" u jednoj nuli!