jednostvano pitanje ?

Discussion in 'Procesori, RAM, matične ploče i grafičke kartice' started by agent007, May 12, 2006.

1. agent007

agent007 Novi član

posto u naslovu nisam mogao konkretno napisat sta me interesuje
    znam da je zabranjeno ovako pisat (pitanje,problem,itd) al.....
    ..... dakle jel svaka Graficka postoji i na AGP I PCiEX (mislim na ove malo novije) ?

2. OmChO

OmChO Aktivista

ne postoji svaka.....

3. All4AMD

All4AMD Aktivista

Stare grafe postoje samo na AGP, a ove novije vecinom su na PCI-EX, a poneke i na AGP, zavisno od modela...

4. Ace_

Ace_ Aktivista

najjace sto mozes naci za agp je bila 6800ultra, ali mislim da je 7800 izasao u agp verziji, mozda neko bolej zna

5. Ante

Ante Aktivista

za agp je najjaci 7800GS i Radeon X850XT platinum edition a ni nece nista bolje od toga radit

6. Shenron

Shenron Komšija

Nema PCI-EX za graficke...taj slot cak i ne postoji
    Imas PCI-E i PCI-X ... ovaj drugi je namjenjen iskljucivo za servere i tesko da ces ga naci na nekoj maticnoj za desktop.

PCI-E je za graficke (vecinom, za sad) i svaka graficka koja ima na AGP ne postoji za PCI-E i obratno.

7. agent007

agent007 Novi član

neka razumili su ljudi sta sam pitao znam da se tako ne pise al vazno je nek se zna na sta sam mislio ...

8. Shenron

Shenron Komšija

Znam ja da su skuzili. Ali kad si vec znao da se tako pise zasto nisi napisao? Pisi ispravno ako vec znas kako je ispravno. Jer nije isto napisao ja da cu ti dati 10eur ili 100eur... a razlika je "samo" u jednoj nuli!

9. Ace_

Ace_ Aktivista

hairspliter, iliti cjepidlaka :D