HAHA, mozda ne vjerovatno al jesam, na radijaotru trenutno stoji. Srecom nije toliko hladno tako da je radijator ugasen Prije je stajao na ovim resetkama iza radijatora ali mi je onda previsoko... Kad nabavim bolji aparatic slikat cu u visokim rezolucijama
Svaki ti cast! Daj prebacite ovo u ROFLMAO ili napraviti reklamu za Samsung - izdržljivost T serije na radijatoru!
poenta je - kad imas mjesta na stolu, zasto rizikujes? Nije prakticno niti stabilno. Ako vec neces da ti je na stolu kupi pribor i zakucaj ga na zid
sta vam je ljudi, nije lud da ga drzi na njemu dok je upaljen radijator, a vidis da ima i mjesta na stolu. ocito covjek voli da mu je sto dalje monitor od ociju :wink:
neces ih sacuvati ako ti monitor bude predaleko... ilidan,svidja mi se sto imas dosta prostora,sto meni sad fali :/
ne razumem ovo? kravica igrackica mala Apple Aluminium Keyboard mogu, ja sam moju kupio u Apple Serbia za 4390din (tada bese oko 50€)
Evo je najnovija preselio sam se ozenjen sad covjek edit: jos je sad u ovoj rupi gdje bi po pravilo trebalo ici kuciste modem i ona baza za tel od Logosofta