FPS, RTS i TBS, te tu i tamo RPG i sportske simulacije (mislim isključivo na NBA), par puta sam proba i avanture... Izdvajam Doom, Quake, Call of Duty (još nisam 2 igrao), Total War i Homeworld serijale kao najdraže stvari koje sam igrao bilo na kompu ili playci...
1.Super Mario(Super Nintendo) BEST EVER 2.Zelda(Super Nintendo) 3.Mafia (PC) Jedva cekam The Godfather...
sta je FPS? A meni je dobra FIFA 06, MANAGER 2006 ea naravno a sada igram FAHRENHEIT i igrica je prava i ko god je nema na racunar nek nabavi jer igrica je haus
Trenutno igram, i cini se da cu jos dugo i dugo (vec jedno neuspjelo "prestajanje" ^^) igrat samo to (sa svim expanzijama sto dodju): World of Warcraft - meni licno najbolja igra ikad napravljena (te i sam MMORPG zanr po meni najbolji od svih ostalih) ^^ A u sjecanju sto je jos ostalo medju najboljim: Aliens Versus Predator 2 - meni najbolji FPS i u MP i SP, te generalno pored WoWa najdraza igra The Chronicles of Riddick: Escape From Butcher Bay - meni najbolji FPS u SP - jednostavno perfektno Medal of Honor Allied Assault - meni najbolji FPS u MP, a nista losiji i u SP usput Tu je naravno i klasika: CS i HL (kec i dvica, sve isto samo bolja grafika u 2 ) te i UT (kec i 2k4) - ali nista od toga ni blizu ko gore navedeno
Pa rekao sam, meni licno... Sto je i ovdje pitanje svakom svoje, meni licno CoD se ne moze ni mjerit sa MoH:AA, znaci prvom MoHom - AA, ne Spearhead sranja itd... Kad se samo sjetim kasnih sati provedenih na LOL MoH:AA serveru, i to jos pogotovo Omaha Beach...kakav CoD...
Trenutno igram CoD2, BF2, Blitzkrieg2 (MP Demo još uvijek). A F.E.A.R pređoh neku sedmicu, MP ne igrah. CoD 2 i Mp i Sp igram. Opucam i PES 4 nekad sa bratom.
COD 2, FIFA 2006... trenutno igram, ali daleko najbolja igrica je bila Max Payne prvi dio, bas sam se izigrao... Ali nikad necu prezalit sto nema vise simulacije F1 za PC, bem ti sony
Najbolje igr one do 5 MB Office use od 4i30 do 5 kad trebas ispuniti formu norma sati. JazzBall, FreCell, YahooGames i BreaOut pop corn i druge slične koje ne treže grfiku zvuk kompikovanu instalciju i slično 8)
http://www.alawar.com <-- miliš na te đetinluke za odmor mozga. Samo trebaju neke igre da sprijece aritmiju srca i poboljsaju krvotok Onaj Snowy seria lim je odlican... ono ostalo je nak' mlako
netko je spomenuo red faction.... strasna igra jedna od boljih ( ne gledajuci grafiku) i Wolf prvi sto je izasao (prva igra u 3D) igrao ga u rodjaka na nekom starom kompu ( u dosu radio)
NFS: MW - najžešća trkaća simulacija CoD 2 - najbolji WW2 FPS Breath of Fire 4 Engleska verzija za PC (našao sam je bahamut našao sam je :mrgreen: :mrgreen: ) - lično najbolji RPG ikada
NFS MW-moze biti jedino najzesca trkaca arkada CoD 2-ova moze BoF4 najbolji RPG :shocka koliko si igrao RPG naslova?