Koju karticu za NFS most wanted

Discussion in 'Procesori, RAM, matične ploče i grafičke kartice' started by Nehrudin, Nov 25, 2005.

1. Nehrudin

Nehrudin Novi član

Treba mi neka kartica za NFS MW koja će ga tjerat na 1024x768 na medium ili high detaljima.Može li to napraviti ATI 9550,256 MB, ima u Genelecu ona CLUB3D. Athlon 2400+, 512 DDR, A7N8X-X. Zasad imam Asus ATI 9200Se. Kolko traziti para za nju.Hvala.

2. ming

ming Veteran foruma

6600 serija
    9800 serija

3. iskusni

iskusni Komšija

9600Pro pa nadalje moze bez problema izgurati

4. jeretik

jeretik Komšija

Zicomp (Tuzla) ja mislim ima Club3D 9800 pro po prihvatljivoj cijeni

Ja je imam i derem NFS: MW na najvisim detaljima, ukljucujuci i AF na 1024x768

Al treba ti puno RAM-a za Most Wanted

5. [tota]

[tota] Aktivista

Moglo bih to ici ;)
    CPU i RAM nisu losi, eto samo uzmi jos 9800/6600 i leti

6. Shenron

Shenron Komšija

pa jedan x1800xt bi to gurao sa lakocom :mrgreen:

7. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

X360 je definitivno najljepsa od svih verzija doticne igre, pa eto da znas ako si bas zagrijan za igru...

EDIT: Uuuu vidi i ja dogurao do 3000! Trebao bi sad otvoriti novi post i cestitati si kao ona glupa djecurlija na Gay Area-i. :eek:

8. Qler

Qler Veteran foruma

na konfi u potpisu NFS U2 jedva ide na 800x600!

MW jos se nisam usudio da probam, pripremam se psihicki.....

'BEM TI PROCESOR!!!

9. Neo Bahamut Zero

zamjena ploce i procesora za neku NF2/KT880 plocu i AthlonXP bi te rijesila problema. :wink:

10. Qler

Qler Veteran foruma

znam, ali sad bas, ali bas nisam u mogucnosti dati pare za to, moram fax platiti, i jos nekih 1000 sranja, pa ce to tek na proljece, ljeto biti u opticaju..... :(

jedino ako bi nasao negdje jeftino...

11. Neo Bahamut Zero

cak bi te i neka KT333 ploca i XP1700+ sa malim clockom fino pogurala, a to bi mogao naci za 100 i kusur KM. do ljeta ce ti biti kasno.

12. Qler

Qler Veteran foruma

ma na ljeto planiram nesto uzeti skuplje, npr 3000+ venice, i neku plocu, malo bolju koja ima i AGP i PCI-E jer mi se ne isplati opet uzimati novu graficku, a da imam opciju da nadogradim u dogledno vrijeme....

a koliko bi me odokativno dosao jedan athlon 2500+ XP, sa maticnom? ugrubo?

13. Neo Bahamut Zero

polovan bi mogao oko 200 i kusur. do ljeta mozes zaboraviti na AGP a i 3000+ ce biti nula za Unreal 3.

14. Qler

Qler Veteran foruma

nemoj me crnjaciti :D tjesim se :D da ce moci :)

ako bude kakvih ludih para, uzet cu sebi nesto malo jace, da gura, evo sinoc gledam, 27.07.2002 sam uzeo ovak komp! nije malo! a dosta sam ga sredio, ostala je samo maticna, proc i hdd stao, sve je zamijenjeno... :) ali ne moze dalje, prestiglo ga vrijeme...

15. ming

ming Veteran foruma

Vidi u mene je NFS U letio na GF3 ti200 i bartoncu 2500+.

16. Qler

Qler Veteran foruma

e ne znam, majke mi....

jedino da ga zapalim i muntam starog da se organizujemo da uzmemo novi!

17. X-Factor

X-Factor Komšija

Sve na maximum na 1024x768 4XFSAA i 8X AF ide ko zmaj :lol: Zivio 9700 Pro 8)

18. n1dal

n1dal Aktivista

...jesil siguran ? :mrgreen:

Kod mene se osjeti blagi trzaj pri izlasku iz tunela (ne svaki put)...i ja mislim da je to zbog velike kolicine svjetlosti.

Uglavnom,letii na full details 1024x768

19. pentium4-athlonxp

pentium4-athlonxp Aktivista

vjerovali ili ne kod mene doom 3 mjereno frapsom na grafickoj u potpisu dignutoj na 430/540 ide prosjecno 32 fps! UG2 ide na 1024 sa aa max i af max kod! Ne vidim razloga zasto nebi isao i Most Wanted pa i na onih 1024 max detalji bez aa i af.

A da ce 3000+ i AGP Unreal 3 pregaziti nesto ne vjerujem, oc Venice na 2.5 i kakvu 6800Ultra zbogom zivote!!!!!!!!!!!! :D

20. HamziBeg

HamziBeg Komšija

NFS MW radio sasvim solidno na 9550 128MB, samo nisam vidio rezolucije :) A procesor je 1900+ i 512MB

BTW, da ti nije TV-out uključen, Qler?