kompjuter preporuka..

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by esko, Jan 17, 2008.

1. Stevie_Ray

Stevie_Ray Veteran foruma

stari, ne znas sta pricas :D Strpat TT u istu recenicu sa CM-om i Antecom jednostavno ne ide.

2. ReNNo

ReNNo Overclocker

TT kučišta kao da su pravili samo radi izgleda, mada je i to teško reci. :smt003

3. syss

syss Veteran foruma

frontier nikad nije imao bmw kućišta, pobrkao si nešto.

4. Sale

Sale Aktivista

5. igor.g

igor.g Komšija

ne, ima bmw kuciste i stvarno je uzas,a one diodice nekad znaju da il nerade il nisu zice dobro spojene na njih,pa mi moramo lemit ma to je drama,a sad je to TT stvarno uzas jel,ma daj ,kad kupis high end kao kandalf ili novi armor nije nista slabiji od Antec p182 i 900 ili kakvog CM a sva kucista su masivna i preko 15kg

6. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

Antec je svjetlosnim godinama ispred TT-a. TT nije los, ali je preskup za ono sto daje ;)

7. Sale

Sale Aktivista

ma za diodice bio je mali prekidacic, a spoj od ledica i zica nije nikad zezao (bar kod mene), pozitivno kod tog kucista je jedino sto je duzi od ovog shinobi-a. Zato lim nije ni za qrca, previse tanak i savitljiv ( posljedica debljine lima )

al odosmo previse u OT...

8. syss

syss Veteran foruma

kod nas u hr nisam nigdje u ponudi vidio frontier bmw, pa sam zato reko da nema... vjeruj mi da nisam provjeravao frontier sajt :)

inače ovaj je jahao kod nas, grupa delux: http://comexgroup.com/technologies/_edi ... x_bmw2.jpg

tt je loš, precijenjen i totalno ne-inventivan + dizajn striktno under-18.

9. twicker

twicker Novi član

ljudi jel ima igdje danas uzet asus p5k u sarajevu??????????????

10. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Imtec ili ntchs.

11. igor.g

igor.g Komšija

pa koja je vasa preporuka za kuciste,posto sam ja mislio da uzimam novi TT armor i svi ga hvale po netu i dali onaj side cooler od 23cm opravdava svoju ulogu hladeci komponente dobro ,jer je to jedan od glavnih razloga sto bi uzimao TT ako nebude nista mozda uzmem p182 ili onaj coolermaster cosmos ili neki drugi a da je u tom rangu

12. Dog_Father

Dog_Father Moderator

Ako te pale ti veliki ventilatori, uzmi rebela. Inace od mene preporuka za P182.

13. hurmash1ca

hurmash1ca Moderator

P182 majka :mrgreen: Sve ventilatore na low, i pravi solidan propuh a ne pravi puno buke :) Morat cu jos ubost jedan 120mm naprijed za intake.

14. igor.g

igor.g Komšija

rebel uzas po svakom kriteriju :lol: