korisna stvar za testiranje napojne

Discussion in 'PC konfiguracije, notebook računari, servis' started by Esh, Dec 12, 2005.

1. Esh

Esh HWB

Want a simple way of testing to see if your ATX power supply is good? If you do then you want to take a look at our article on the Antec ATX 12V Power Supply Tester! Legit Reviews takes a look at a simple device to tell you if a PSU is good or not. Read on to see if the $20 device is right for you.

Quote:

"The Antec ATX12V Power Supply Tester is a simple tool for testing ATX12V (v 1.3 and v 2.0) power supplies without the use of voltmeters and probes. Simply plug the power supply outputs into the 24-pin (or 20-pin) connector to verify voltage of each ATX12V rail. The Antec ATX 12V PSU Tester is perfect for those of us that are constantly tinkering with systems or helping friends and family diagnose problems..."

Title: Antec ATX 12V Power Supply Tester Review @ Legit Reviews
    Link: http://www.legitreviews.com/article/267/1/
    Site: http://www.legitreviews.com

2. Guest

Guest Guest

korisna stvarka more zatrebat kolko para?

3. Esh

Esh HWB

20 dolara u stejtsima :)

4. postal dude

postal dude Aktivista

ha joj kod nas sva roba dolazi fush nemoramo se jos muciti da je testiramo kad znamo da nevalja.

(nas kad bi ti mugdim dao da mu uteknes ovu probe u napojnu)?

5. [tota]

[tota] Aktivista

Ovo je dobro samo mislim da ekran ovog testera bih otisao u k**** kad bi pokusao pokazati napone na ovim "quality" PSU-ovima ;)
    Ono umjesto napona od 12 V tamo 10.6 i sl...

6. Guest

Guest Guest

ama cak i ako bi doslo cijena bi bila dvostruka :evil:

7. syss

syss Veteran foruma

pa i da je dvostruka nije tako puno ako ti je potrebno... korisna stvarčica.

8. HamziBeg

HamziBeg Komšija

"Leteci" serviseri bi ovo definitivno trebali imati u svojoj torbi za iznudjivanje para od raje (sobzirom da bi malo koja prosla ovaj test kod nas). Salu na stranu... velik broj problema napojna moze uzrokovati, stoga je neophodno ovo cudo imati za takve slucajeve (neobjasnjivo resetovanje, nece da se pali i sl.)

9. postal dude

postal dude Aktivista

Napojna je glavna sve ostalo i da hoce nemoze da radi normalno ako nema napojnu koja ce zadovoljiti potrebe potrosaca koji su na nju prikopcani.

seljacima su vazni gigaherci i bajti,pixeli ko šiša wate.(osim ako nije stvar o zvuku)

10. Guest

Guest Guest

eee drug respect to si fino reko a napojna kad crkne prvo ce za sobom povuci ram pa ostalo tako da :twisted:

11. syss

syss Veteran foruma

di baš prvo ram?

12. Guest

Guest Guest

ama imao slabu napojnu otisla napojna zatim otisao ram i ploca kad ce sreca dalje nije nista :)

13. postal dude

postal dude Aktivista

smrtni grijeh broj 1 .stavit malu napojnu na novije masine pogotovu na 64ke to je opasno pravo,nesto letiti mora.

ram huh kako god ti kazes.Proc prva leti pa mata pa.-.....
    proc radi na 1.7v npr cak i varijacije od 0.3 do 0.5v ga mogu spaliti logicki on je meni prva meta.a i sve ostalo ce izdrzati vise od proc.

14. Guest

Guest Guest

ama znaci tebi je 480W MALO aha dobro a kolko sam trebao staviti 600W od 500km?!
    imao intel 3.0 64 bitni otisla napojna ploca i ram procesor prezivio pa zamijenio za plocu i amd a ram posudio od buraza a imam garanciju na 512 mb kingmax ddr2 samo treba otici u plus da nesto uradim cuo sam da se moras sa njima zajebavati za zamjenu i da cesto levate raju

15. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

zato uzmes 480W a ne "480W" i nema problema.

16. Guest

Guest Guest

e jebiga da sam znao nego sad sam uzeo CODEGEN 450W extra zadovoljan sam radi perfect

17. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

meni je Codegen dvaput rikno...

18. syss

syss Veteran foruma

jaranu isto neki dan... povukao samo matičnu, disk preživio do backupa.

19. Guest

Guest Guest

pa ako hocete sigurnost evo vam :twisted: :twisted: :twisted:
    NAPOJNA OCZ 600W PowerStream ATX2 ver 2.0 VPC: 454KM
    600W: +3.3V(28A), +5V(46A), +12V1(20A), +12V2(18A)
    u plusu

20. syss

syss Veteran foruma

meni je dosta bio i sharkoon 300w za 50km.