Ja imam V10 i beton je, taj vjerujem je samo veca sila nek je sa srecom i bolji promijenio (a jesmo ostarili majko moja...)
Sreća jos me usisivaci ne zanimaju toliko Ali ovaj je dobar nema sta, bićeš zadovoljan Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Stigla igracka. Bilo je baterije 30% pa sam je probao na brzinu. Na prvu je woow a nadam se da ce bit i na drugu. Hvala nasem clanu @Ibrica olx iBroHardware koji je odradio svoj dio posla vrlo korektno i profesionalno. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Cim je Ibro poceo dilat usisivace uz procesore i grafe ne treba dalje komentarisat Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ovo je davno trebalo preimenovati car base ili bijela tehnika base Sent from my SM-S931B using Tapatalk
ja sam sebi ovaj uzeo preporuka kola bez problema usisa a pomogne i u kuci AKU USISIVAČ CVLI201261 SOLO - Naručite na Zeka.ba
Nisu te profi baterije za alate bas pogodne za usisivac. Treba tu vise volti da bi duze trajala. Ja u radnji imam kompletnu paletu milwaukee alata za odvrtanje i zavrtanje od 47nm do 2048nm pod raznim uglovima i duzinama. Neke su mi na 12v neke na 18v i ova na 18v na velikom i na srednjem pistolju za sarafe bude po 7 dana a ta ista baterija kad je stavim na kutnu brusilicu i nesto rezem svuče je za par minuta. Tako da ne ocekuj neku autonomiju sa tim baterijama pogotovo ne na nekom jacem podesavanju. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
da fakat brusilica vuče drama kodmene za 10/15 minuta potroši 5ah makita brusilica i to je koristim na low brzini za brušenje ograde itd. ova gore kod dine baterije je mozda jedno 6/7ah na 18v al mislim da nije tajna u jakoj bateriji vec ocigledno imaju kvalitetan motor i tehnologiju usisavanja prašine npr na ovom ingco piše > 8kpa usisna snaga i opet dosta dobro usisaje znači ovaj gore usisivač na eco ima extra dobro da usisava imat ce sigurno jedno 20+ kpa ... edit evo sad viđo za ovu gore boš igračku Snažan motor koji isporučuje podtlak od 6 kPa i ima dugo vrijeme rada od 7 minuta po Ah smiješno... a ovi nude 70minuta npr na 25 kpa a baterija je oko 6ah znači extraaa motor preko 10 minuta po ah i to na jedno 4 put jačoj snagi (eko mod)
25.2V 4.8Ah je na usisivacu. A moje radne su 12v 5 i 6 Ah i 18V 5 i 6Ah s tim da su mi ove od 6Ah forge izvedba gdje nije sastavljena od onih 3.7v celija nego je kao na mobitelu sistem. I opet je brusilica popije prilicno brzo jer radi bez pretstanka i vuce nonstop kao i usisivac. A postolji opale po par sekundi i gotov posao. A isto tako se primjeti da ove od 18v dosta duze traju od ovih na 12v bez obzira na kapacitet jer znamo kako se dobijaju watti. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
znači otprilike 10minuta po ah ako usporedimo gore sa ovim boschom kad prebacimo bateriju na 18v al 4 puta jače usisavanje kako su oni to izvukli kakav motor imaju .... zato i jest takva cijena
Evo upravo mi perilica posudja izbaci neki error. Znaci to je slijedece. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro