Ne znam kad je naručio, četvrtak ili petak.... Obično dođe u 24h ako ima na lageru.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ma jock, tek su potvrdili. Pisalo je rok isporuke 21.-22. pa tako i kontam, utorak da je tu. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Meni sa ananasa nikad nije došlo tako brzo a ako je neka druga radnja onda je znalo doći. Također, to 24 sata vrijedi ako naručiš prije podne, a nakon toga svi uglavnom već pripreme narudžbe i pošalju, ne šalje niko pojedinačno narudžbe.
Jebo majku nemoguce naci zamrzivac u dimenzijama V 87cm Š54 cm i Dubina 55 cm Nasao par,dubina 59 cm ali totalno jeslaba ponuda sada obicnih zamrzivaca u ovim dimenzijama. Na svakom stajtu koji prodaju tehniku,bude 1-2-3 modela max. Ako ko nadje sta gdje u ovim dimenzijama,neka linka.
Dosao. Idem napraviti pistaciju, čokoladu i frozen yoghurt pa cemo sutra vidjeti Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Primjecujem veliki nivo strpljenja. Ja ne bih mogao cekati do sutra hehehehe Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pa sad ce odmah pravit. Ali mora cekat do sutra. To je dobro sa ovim aparatima. Kad ti se jede sladoled, zacas ga napravis i dok bude gotov kroz 24h, proslo te
Dobiješ tri posude, i ja naručio jos cetri. Uvijek ce biti 3-4 spremna u zamrzivacu Prvi put kupujem sa ananasa,.nisam dobio ni fiskalne racun, nista. Trebam li ih zvati? Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Rekao sam ja tacno sto sam mislio. Ja bi polizao kremu ne bi cekao da zaledi heheheh Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Pa moralo se probati. Ovaj sam napravio sa 80gr pistacija, sumnjam da ce lose ispasti Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ako si narucio od njih (oni prodaju a ne druga radnja), dobijes onaj elektronski fiskalni na email i to je to.
Ne moze ovaj. Otvara se prema gore a meni treba sa klasicnim vratima koja se otvaraju lijevo ili desno.
Da,to me hebe...necu ja ,nego je tako prije bilo i napravljeno u toj dimenziji. Ta 2-3-4 cm nece moci da se zatvore vrata koja sakrivaju zamrzivac unutra.
@zippoo Moze ovaj? https://www.ekupi.ba/p/EK000601116 Cak i premalo ali hajde Nego ne javi nam @Haker za sladoled.
Sladoled je vrhunski, lagano bolji od svih ovih hemija u kutiji. Vise me zanima kakav ce jogurt biti, to.cu sutra. Sent from my SM-S931B using Tapatalk