Ko voli sladoled sto da ne, ako odeš na yt vidjet ces koliko je uredjaj popularan. Sa druge strane kome je mrsko praviti sladoled/čuvati u zamrzivacu i ne jede ga često definitvno mu ne treba jer ovaj uredjaj samo obradi into mu je jedina namjena. Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ti vazda mimo svijeta , airfryer nisam ni ja, ali jeste žena, bio u lidlu na akciji 30ak evrića pa zamolila šuru da joj ponese, ja još nikad nisam ništa ispekao, najviše kćerka koristi.... A ovo za sladoled je mnogo novca za nešto što se neće mnogo koristiti kao npr aparat za kafu, svaki dan po nekoliko puta.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Pa mnogo je relativan pojam, dva rezervoara goriva dodje Ili ako voziš mercedesa jeftinije od bilo kojeg dijela Sent from my SM-S931B using Tapatalk
I gorivo je mnogo novca ako ćeš se provozat u krug, parkirati i više ne paliti auto mjesec Sent from my SM-S931B using Tapatalk
ja sam zadnje kupio masinu za mljevenje mesa, bila neka gorenje u bingu jeftina, odlicno radi posao, melje sve i na sitno i na krupno
100% je 100%, necemo ici u sitne detalje. Veliki sam fan sladoleda ali mislim da cu ovo zasad preskociti, vec je previse uredjaja u maloj kuhinji.
U cast teme sam pojeo ovo (nije bilo ovog gore koji volim), i totalno se razocarao, blago, vodeno, ko onaj jeftini Twice.
Ja ne volim Quattro. Uvijek bude bar jedan okus koji je sranje. Koja je masina u pitanju ovdje? Nisam upratio. Sent from my iPhone using Tapatalk
volim burek ali nije zbog tog kupljena, djeca vole nuggete a iz nekog razloga ne zele da samelju piletinu i puretinu pa onda zbog tog kupih da sameljemo sami, ja idem odnos 3kg otkostenih karabataka i 3kg pileceg filea, dva puta sameljemo, nekad iskombinujemo i 2kg pureceg zabatka burek volim isjeckati
Ma vecina tih Ledo je smece. Ne jedem cesto, i to je vecinom zbog djece pa usput i ja ali ako ne bude Papijev gledam da uzmem carte d'or, proslo ljeto su bili stalno na akciji u Bingu, a 5x bolje od bilo kojeg Ledo sladoleda.
Megadiskont ima dobar sladoled. Oni ga rade po licenci iz Italije. Sent from my iPhone using Tapatalk
Ovaj gore Fantasy je stvarno dobar, ili barem bio. Nekako mi se cini da su nesto mijenjali, kao da je vise vode i posljedicno "snijega" unutra. U Bosni sam primijetio i da ima ovih Quattro proizvedenih u Srbiji pod Frikom brendom.