Kućanski aparati! Iskustva/preporuke.

Discussion in 'Generalna diskusija' started by dino73n, Dec 16, 2023.

1. Qler

Qler Veteran foruma

Vanilija Burbon, ostalo sve tankosava.

Inače, od aparata što imam sve se više manje baš koristi. Najmanje onaj rezač, za suho i to... ženu strah onog noža, jednom ga nije stegla kako treba i odletio :D od tada samo ako se ja nakanim pa upalim. Inače, kafe aparat, toster, mikrovalna, pekač hljeba, ono za cijeđenje limuna i narandže, to se baš koristi sve pravo često. Onaj robot usisivač isto, spas :)

2. Haker

Haker Veteran foruma

I kod mene isto, gledam da kupim bas sto treba ili cu koristiti najvise radi prostora i evo sve se koristi.

Meni treba aiirfryer konram ovaj multi cooker umjesto njega. Moze biti Pretis, steam cooker a moze i peci kao klasični airfryer. Jedina mana sto je glomazan [​IMG]

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

3. Qler

Qler Veteran foruma

Ma nemam kvadrata za ove stvari. Rekao sam ženi, kad budemo mijenjali rernu nekad, uzet ćemo nešto jebačko :D pa da ima i airfry (iako mi i ova ima ventilator, a to mu ga dođe haman isti đavo) i sve, pa nek je veselo

4. Haker

Haker Veteran foruma

Zavisi od potreba, za vise ulucana ovi frayeri su manje praktični dok ga ja napr koristim na dnevnoj bazi a rernu ne znam kad sam upalio

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

5. XTRage

XTRage Veteran foruma

Hakeru vrijeme je da se zenis :D

Qler likes this.
  6. Qler

Qler Veteran foruma

Juče teleća rebra :D ne mogu air fryer nikako :D

7. zoi

zoi Veteran foruma

Mi imamo onaj Tefal all on one, odlična stvar. Taman nam trebao novi Pretis i odlučimo se za taj električni umjesto običnog. Gledao sam i taj Ninja ali mi bio preskup. Ovaj Tefal me izašao oko 170 KM.

Haker likes this.
  8. Qler

Qler Veteran foruma

Ko je kod nas ovlašteni za philips? Ženi ispao onaj ručni mixer ProMix, i polomio se pnaj plastični dio za mljevenje.. pa bi da kupim to.

9. selvin

selvin Moderator