Vanilija Burbon, ostalo sve tankosava. Inače, od aparata što imam sve se više manje baš koristi. Najmanje onaj rezač, za suho i to... ženu strah onog noža, jednom ga nije stegla kako treba i odletio od tada samo ako se ja nakanim pa upalim. Inače, kafe aparat, toster, mikrovalna, pekač hljeba, ono za cijeđenje limuna i narandže, to se baš koristi sve pravo često. Onaj robot usisivač isto, spas
I kod mene isto, gledam da kupim bas sto treba ili cu koristiti najvise radi prostora i evo sve se koristi. Meni treba aiirfryer konram ovaj multi cooker umjesto njega. Moze biti Pretis, steam cooker a moze i peci kao klasični airfryer. Jedina mana sto je glomazan Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Ma nemam kvadrata za ove stvari. Rekao sam ženi, kad budemo mijenjali rernu nekad, uzet ćemo nešto jebačko pa da ima i airfry (iako mi i ova ima ventilator, a to mu ga dođe haman isti đavo) i sve, pa nek je veselo
Zavisi od potreba, za vise ulucana ovi frayeri su manje praktični dok ga ja napr koristim na dnevnoj bazi a rernu ne znam kad sam upalio Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Mi imamo onaj Tefal all on one, odlična stvar. Taman nam trebao novi Pretis i odlučimo se za taj električni umjesto običnog. Gledao sam i taj Ninja ali mi bio preskup. Ovaj Tefal me izašao oko 170 KM.
Ko je kod nas ovlašteni za philips? Ženi ispao onaj ručni mixer ProMix, i polomio se pnaj plastični dio za mljevenje.. pa bi da kupim to.
https://omegashop.ba/ovlasteni-serv...MnLpkm6CFzVKXdETDuIdKFn2EUG_XbK7Hjy77892prr2r Po ovoj listi, Stanic.