Eto to što je kolega zoi postao pročitaj, prilično je jasno.... Probaj odmah iza ponoći jer se potroše, ima 39 dnevno čini mi se.... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Hvala. Znaci broj vaucera/popusta je ogranicen na 39,kako vidim. Onda trebam sada ici napraviti nalog na ananasu i odmah iza 24h kupiti,jer akvija traje jos 7 dana,dakle jos slijedeci vikend. A uzeti cu onda ovaj skuplji frizider,jer uz njega ide i mikrovalna,a mogu i za nju uzeti barem stoju da je prodam,tako da je i to jos popusta. Hvala vam obojici za tips,idem u akciju.
Pa koji je ovo kurac...znaci u 00:00 pokusao kupiti,unio ovaj promo kod za popust i pise da je "Dnevni limit za ovaj vaučer je dostignut. Vratite se sutra i pokušajte ponovo!" Koji kurac...kad prije naklikase
Mozda gledaju ponoc po UTC Ja sam prije 2-3 vikenda iskoristio taj vaucer ujutro uz kafu da kupim vap. Nazalost, na kraju nije bio dostupan pa su mi vratili novac. Imate i u Zeki dobre akcije srijedom, bude 20% na alate i vrtni program. A i ovih dana ima neka posebni program gdje svaki dan bude novi popust.
Probao sada ponovo uz kafu,sa mobitela i prodje vaucer i obavio sam kupovinu bez problema. Definitivno kod njih server radi na nekom drugom GMTu od naseg. A valjda ce frizider biti dostupan. Izadje me na kraju 890 KM sa dostavom,sto je top cijena,plus pise da ima na poklon i mikrovalna,pa vidjeti cemo hoce li sta biti od poklona.
Ja upravo odmrzavam stari zamrzivac i kontam kako bi bilo dobro nabaviti novi, ovaj je svako malo pun leda.
Kod mene i jeste prhno zamrzivac,bio ugradbeni onaj i ne mogu vise naci tu dimenziju,da mi moze stati u prostor gdje je bio stari zamrzivac i eto iz nuzde moram kupiti sve ovo u paketu,i frizider i zamrzivac. To je u kuci da imam a imam u drugom objektu i skrinju,tu je meso i zimnica.
Ma oslabila je naravno, znam da i to mnogo djeluje. Ali toliko je star da svakako nema onih no-frost fazona a ni zamjenskih dijelova. Novi bi mi se vjerovatno isplatio vec i na trosku struje za 5 godina.
Eh otisao sam down the rabbit hole, citaj reviewe, uporedjuj, ovako onako. Svidja mi se ova visina od 125cm i kapacitet od 160 litara, to je otprilike +30% u odnosu na sadasnji. Na ovaj ima 10 godina garancije https://www.mediamarkt.at/de/produc...ost-verminderte-eisbildung-weiss-2062274.html ali je i cijena veca, vratio bih ga na struji mozda za 10 godina Ovaj je cirka iste velicine kao trenutni, nema no frost ali je dosta jeftiniji https://www.mediamarkt.at/de/produc...chrank-e-107-l-850-mm-hoch-weiss-1973198.html
Jutros dodje s servisa, otvorim i vidim da je poslat novi uredjaj, za sad radi bez problema, pa cemo vidjeti. Nudi odmah update firmware ali izbjegavam. (nekad kasnije mozda uradim)
Ljudi,je li mene ko treba sta kontaktirati iz radnje,kada se naruci roba preko ananasa? Da li se updatuje status narudzbe ili nesto? Danas je drugi radni dan a nikakav info nemam o narudzbi. Edit: A evo pise kada se udje u narudzbu,kod mene pise "narudzba je spakovana".
Ne brini, dođe email to jutro kad je dan isporuke, piše obično: Hej, danas ti stiže paket.... Ja sam juče ujutro naručio, danas piše spakovano, vjerovatno sutra dolazi. Uspio uhvatit samo vaučer 30KM....onih nestalo mastercard, a bio na putu preko vikenda, nisam imao kad se zezat s ananasom.... Danas opet naručio, samo trideska down, Ali akcije su dobre, znatno jeftinije nego kod drugih trgovaca..... Sent from my SM-S931B using Tapatalk
Stigao danas frizider. Nisam ga jos ubacio,moram prvo vrata da okrenem stranu otvaranja. A evo moram i okreciti cosak gdje su bili stari frizider/zamrzivac. Sreca pa sam bez vece muke rasformirao ovaj dio sto je nosio ugradbeni frizider.
Da li ste vi dobijali fiskalni racun i popunjenu garanciju,kada ste kupovali preko ananasa? Ja sam ovo cudo otpakovao,nasao sam unutar frizidera upustvo za koristenje i i onu samsung garanciju,koja nije popunjena. Nikakvu fakturu,otpremnicu od radnje koja je prodala nisam nasao. Ostao mi je jos jedino stiropor sa donje strane,ne znam je li tu mozda ima sta... A na mail mi je doslo nesto u pdfu,kao neka otpremnica. Pa hoce li mi ovo praviti problem,jer trebam registrovati i dodatnu garanciju (2+3) preko stranice. Cesto kupujem online,obicno dodje barem otpremnica uz robu a negdje i isprintan/kopiran fiskalni.
Na email ti je racun Taj gdje pise da je potvrdjena kupovina imas ga dole u pdf u Sent from my SM-S931B using Tapatalk