Kućanski aparati! Iskustva/preporuke.

Discussion in 'Generalna diskusija' started by dino73n, Dec 16, 2023.

1. Mujka

Mujka Komšija

uzimao sam ja doduse nisam ih jos instalirao al mi djeluju isti mislim da sam cak mjerio gramazu da je identicna

2. nenji_avero

nenji_avero Aktivista

Ko je ovlašteni/preporučeni servis za VOX?

EDIT: Našao - Domod

Last edited: Aug 8, 2026
  3. nenji_avero

nenji_avero Aktivista

Preporuka za mikrovalnu? Crkla Gorenje nakon 20g :(

Ne znam ni koje razlike mogu biti, meni to djeluje sve isto...

4. Picoooka

Picoooka Komšija

5. nenji_avero

nenji_avero Aktivista

De ba za 300KM treba sama da se cisti
    Imal' sta dobro kod nas?

6. Haker

Haker Veteran foruma

U radnju i kupis prvu s desna

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

7. Picoooka

Picoooka Komšija

Last edited: Aug 30, 2026 at 1:42 PM
  8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ja cekam neku Samsungovu kao gift ali ko zna kada ce to doci. Rok je valjda 3 mjeseca a jedan je vec istekao. A kada dodje,ici ce na prodaju

9. nenji_avero

nenji_avero Aktivista

Dobro nije meni mrsko dati lovu, nego ne vidim opravdanje za toliko vecu cijenu ako ce mi isto hranu ugrijati i ona od 150 :)

10. zippoo

zippoo Veteran foruma

Ma kada se naucis na kojoj jacini se sta grije,svaka mikrovalna isto radi. Ja imam neku koja je i pecnica i mikrovalna u isto vrijeme i malo je veca i nikada u zivotu nisam upalio grijace za pecenje ili grijanje grijacima. Samo kao mikrovalnu nekada pogrijem nesto. :D

11. nenji_avero

nenji_avero Aktivista

E pa to mene zanima. Uvijek sam imao klasicnu mikrovalnu, pa mi nejasno sta ce opravdati duplu cijenu.

Gledam neka ima 12 levela, kontam jbt ja svejedno uvijek koristim onaj jedan te isti
    Isto tako nasao smart mw koji ce mi vrag

Al istina da su sanse ako imam neke opcije da cu ih mozda i koristiti...

12. zoi

zoi Veteran foruma

Mi koristimo opciju za odmrzavanje često i bas je dobra. staviš koliko grama treba odmrznuti i ono samo podesi vrijeme i taman bude. To je haman jedina opcija koju smo koristili mimo mikrovalne, a volio bih i pile ispeći da vidim kako bi bilo ali eto nisam nikad.

13. nivla

nivla Komšija

na losijim mikrovalnim to odmrzavanje zna zavrsiti tako sto ti polukuhana hrana bude

Copperball likes this.
  14. Haker

Haker Veteran foruma

Ma svaka moze odmrznuti kako treba samo treba okrenuti sta odmrzavas tipa 15sec pa okreneš pa 15 sec i tako dok ne odmrzne. To je jedino za sta koristim mikrovalnu.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

15. nivla

nivla Komšija

vjeruj da sam imao neku classe koja je bila top za sve osim odmrzavanje, nekad nikako ne odledi, nekad skuha meso koje je trebala odlediti