Kupovina monitora - sve upite postavljajte ovdje

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Konjislav, May 6, 2008.

1. Ragnarok

Ragnarok Komšija

2. mickey84

mickey84 Aktivista

zoi and bojler like this.
  3. bojler

bojler Aktivista

4. mickey84

mickey84 Aktivista

Ako ti se uklapa budzetom, vrijedi doplatiti za Tandem Oled.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

bojler likes this.
  5. bojler

bojler Aktivista

Uzet cu ovaj vjerovatno ASUS ROG Strix XG27AQWMG. Nek još, malo ću čekati i ovde još od vas prijedloge, neću žuriti.

igor.g likes this.
  6. igor.g

igor.g Komšija

Tandem oled monitori imaju jailbars/vertical banding na 2025 modelima, tek od feb 2026 su sredili na revizijama koliko toliko. Isti je SKU tako da provjeri manufacture date na kutiji. Na reviziji nekoliko Pixel clean cycle-a očisti ostatak ako su jailbars jedva vidljive. Na pre revision modelima jedino spuštanje na 240hz pomaže ako te zapadne lošiji primjerak.

bojler likes this.
  7. bojler

bojler Aktivista

Javio sam se mikiju na olx stižu mu sutra ovaj od asusa. Ah odkad znam za sebe monitor je lutrija kupovati, zadnji sam u imelu kupio došo sa greškom i odmah mi dali novi. Predzadnji mi izgorio i na olx di sam kupio čovjek mi sredio garanciju za novi. Siguran sam da je i miki fer.

8. zippoo

zippoo Veteran foruma

Kod mene nikada problema sa monitorima,ako ne racunam jedan onaj guzicar,koji smo zalili pivom u sanku za Novu godinu,kada smo bili momcici,ono nekako odmah poslije srednje. Cudo nevidjeno,radio je i takav zaliven cijelu noc ali se cijeli ekran bio skupio u jednu kocku velicine mozda 20x20 cm i tako smo pustali muziku cijelu noc hahaha.
    Kasnije sam ga bacio u smece i uzeo novi.

9. bojler

bojler Aktivista

Ja stvarno nemam sreće sa monitorima, evo i ovaj mi je stigao sa mrtvim pixelom.

10. zippoo

zippoo Veteran foruma

E jbga...ti si ocito peh neki.
    Ja zadnji monitor narucio napamet preko olxa...bio je nov ali nije imao sve originalno pakovanje...i doslo sve uredno i bez ikakvih problema.