Moze i TV da ima ovo i D-SUB/DVI. Treba mi za testiranje stare konzole, moze od 15" - 22". Kljucni faktor cijena
Imam ja aiwa tv crt tako oko 20 inca ,ne znam tacno i ima scart i AV,nema dvi. Ali nisi napisao lokaciju,a to se ne isplati slati,skuplja postarina od tva A i ja gledam neke yt videoe sa tim konzolama i sve kontam da ga ubacim na sprat i da spojim ps2 ili neku stariju konzolu na njega. Nedavno sam naletio slucajno na ps3 slim povoljno,nije bio cioovan i cipujem ga...igram malo par igrica...recimo PES 2013 ,Gran Turismo 6,ima i gtaV i koju god hocu igru prebacim na konzolu preko ftp-a,. Zanimljivo se vratiti u proslost i podsjetiti mladosti
Ma evo na olxu vidim par komada, Banja Luka ima jedan odlican ali problem prevoz. Postom ne bih rizikovao, za Sarajevo.
Ma nema se sta tu ruzikovati,ako se dobro upakuje,nece mu nista biti. Problem je tu cijena,jer su ti CRT televizori teski opasno...ja ga jedva sam prenesem i sa tezinom raste i cijena postarine. TV 30 KM a postarina bi bila brat bratu 40-50 KM. Nema racunice nikako. Ali CRT moze najbolje prikazati boje sa starih konzola,pa ko hoce autenticno iskustvo,onda je CRT must have.
Imam CRT, ovo mi treba da mogu "prikačiti" svaki racunar ili konzolu. Nasao sam vec nesto, imam scart, av, dvi, d.sub