Ljetovanje...

Discussion in 'Generalna diskusija' started by mobsterc, Jun 7, 2016.

1. XTRage

XTRage Veteran foruma

O tom pricam, mozak na pasu, ali takvih hotela ima mozda ukupno 30-40 na citavom jadranu, ko u jednoj ulici u turskoj :D

2. nivla

nivla Komšija

meni hoteli u hrvatskoj ne odgovaraju, ni hrana u istim, usluga je isto tanka, zato idem u apartman , masa raje ide i tako

3. IdeMedoSumom

IdeMedoSumom Aktivista

Ja znam da više neću na odmor u hotel bez dječije animacije. All inclusive je fina stvar, ali ne mora nužno biti. Samo se prežderavamo bespotrebno :p

Ove godine smo bili za 1. maj i za bajramski produženi vikend. Ovu špicu u 8. mjesecu ćemo vjerovatno preskočiti. Radije ću 2x po 2-3 noći krajem 9./početkom 10. mjeseca. Nešto ne podnosim gužve kao nekada.

bhd and selvin like this.
  4. selvin

selvin Moderator

Igraonice i animacija spas. Da i ja malo dahnem. All inclusive mi ne treba, polupansion optimum. U junu smo bili u Bluesun Alga, preko megabona top ponuda ali puni pansion nudili kuponom samo, pa se dzaba prejedali. A i djeca ljubitelji bazena, pa se svaki dan kombinuje plaza/bazen, tako da davno vise ne biram sta se meni svidja :D

5. Qler

Qler Veteran foruma

Meni djeca 14 I 10 godina (a kad sam se registrovao na forum ja imao 19 :) ) I ja ne mogu više one family ili to igraone... Sad me ti hoteli dođu haos skupi..

6. dams82

dams82 Overclocker

Ja sam danas oko 9h prelazio granicu, oko 35 minuta smo čekali, Kamensko. Izašao policajac fino s aparatom, nismo ni izlazili iz auta, poslikao pasoše I nas slikao I to je to..... Gužve ima, ali opet zavisi od lokacija gdje se prelazi granica.

Sent from my SM-S931B using Tapatalk

ibran likes this.
  7. Sena

Sena Veteran foruma

Ja sam ove godine nakon 14 i kusur godina sto nisam isao na more ( radi poznatih problema ); sa djevojkom isao u Tursku; neki manji grad; preko bookinga. 7 dana; to je prema crnom moru; vise ne mogu imena svega toga popamtit. Manji gradic; fina plaza; more kristalno cisto, dobro za one kojima nije taj night life potreban; nego vise tisine.

dino73n likes this.
  8. kvaju

kvaju Komšija

Mislim da sam ove godine bio na najboljem apartmanu do sada što sam na more išao, žena ubola. 180€ kraj 7 mjeseca i početak 8, začudo uz dosta kasnu rezervaciju opet ne preskupo.
    Popola s kumovima, smještaj vrh, privatna plaža s ležaljkama, u tom mjestu inače nema još gužve , nije se razvikalo još za ovo mjesto.
    Duba Pelješka , kafana jedna na plaži i ništa više u tom mjestu, fino mirno mjesto, kristalno čisto more, malo i pirka uvijek vjetar kako je sjeveru okrenuto, zalasci sunca čudesni, navečer vino na plaži toj, ne mori nitko, djeca malo porasla nemoras stalno pazit na njih.
    Iduće ljeto obavezno opet tu idem

9. nivla

nivla Komšija

ja sam u tucepima evo drugi put ce biti krajem
    mjeseca, apartmani dalmatina poprilicno dobro opremljeni, plaza isto blizu, u junu smo otisli do krvavice iz tucepa i bilo pravo mirno i cisto
    125 eur dvije spavace sobe plus dnevna
    u junu smo placali 120 eur isto tako dvije spavace plus dva kupatila su bila

10. dams82

dams82 Overclocker

Svaka vama čast kad vam to nije skupo.... Ja ne dam toliko za smještaj, ionako tu samo prespavam, volim razliku pojest I popit....

ibran likes this.
  11. XTRage

XTRage Veteran foruma

Ovisi koliko je osoba u pitanju.

Meni je ujutro na put, treba uhvatiti trajekt, valjda nece biti neka ekstremna guzva ponedjeljkom.

ibran likes this.
  12. Bio_Sam_Zmijanac

Bio_Sam_Zmijanac Veteran foruma

Kod nas je uvijek seljački i za raju.
    Pelješac.
    Appartman 80 eura, 10 dana, 2 milje ukupno.
    Toliko ide za ljetovanje na Jadranu :)

p4ja, Qler and ibran like this.
  13. dams82

dams82 Overclocker

Pa nas je četvero ,svi spadamo u odrasle.... Trenutno plaćam 70 eura smještaj, ranije je bilo i manje.... Sretan put....

14. Haker

Haker Veteran foruma

Javi jel bill gutve, apelovali su da se ponedeljkom ne ide :D

15. IdeMedoSumom

IdeMedoSumom Aktivista

Još ko je probao animaciju kakva bude u npr. Tarčin Forestu... 3x po sat i po-dva dnevno ih tete odvode na razne radionice. Disko party, termin "kuhanja", potraga za skrivenim blagom u šumi, kino noć...

Uživaš u tome i poslije ti sve ostale varijante budu nekako meh... (opet ponavljam, ko ima barem 2x relativno male djece)

selvin likes this.
  16. XTRage

XTRage Veteran foruma

Hvala ali evo brze bi biciklom :D

17. XTRage

XTRage Veteran foruma

Katastrofa, svako 15 minuta neki zastoj, ljudi su idioti, 80% za oduzimanje vozacke.

18. XTRage

XTRage Veteran foruma

Vratili se, Brac je stvarno top ali trajekti su pretrpani, cekali doslovce 3 sata u koloni da bi se ukrcali kao predzadnje auto, znaci ko je bio dva auta iza nas je cekao 4 sata.

Qler likes this.
  19. donjapa

donjapa Overclocker

Znam da je kolega s foruma @Vedo isto negdje jeftino stan imao, mozda vam on moze preporuciti... cini mi se da je on po dva tri mjeseca ostajao... sirotinja :)