Dobro je pravo Jedino sto sam bio dosad nasao, a da je taj stil je Ministry, mada svako na svoj fazon. Slicno tome je Godsmack nastao kao cover band Alice in Chainsa, Manga od Linkin Parka, ali neka ih, da se ima sta slusati. Nego, jesi li vec slusao ovo sto je za zenu producirao, jest da ona nema neki kapacitet za pjevanje, ali je muzicka pozadina odlicna.
Davno sam nesto sitno slusao pjesme njihovog projekta cisto da vidim sta je ali su mi pjesme bile kao sa Ghosts-a. A opet Ghosts I-IV materijal mi je više za filmova tako da nisam nesto posebno obracao paznje. Ova space sto si postavio je dobra. Ala massive attack.
Sunce ti ljubim, ova treba definitivno promjeniti dilera: https://www.youtube.com/watch?v=wOwblaK ... OwblaKmyVw
I mene je bila iznenadila ta verzija od Miley kad sam prvi put cuo Ima mala talenta, samo fulala zanr
Ma nacuo sam njezinu muziku i naletio na koji spot kao i svako. Ne zivim ispod kamena ali tek' danas, kako naletih na tu pjesmu, maksuz pogleda o cemu ona sada zbori. Velahavle. Sta uradi od sebe. Da ne bude samo off:
Meni je odlicno, na ovo vise gledam kao na tribute a bilo bi mi glupo da ga bukvalno skidaju. Al naravno vidljivo je da su svi debelo slabiji gitaristi EDIT: Evo i tate