Mafia 2 - thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by kerim80, Sep 15, 2003.

1. neko

neko Aktivista

ko da su bosanci pravili igru :smt005

2. Ace_

Ace_ Aktivista

Cujem da se ne moze pucati iz auta u novoj Mafiji i da nema melee oruzja? Koje je genijalac mislio da to treba ukinuti?

3. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Meni to uopšte ne smeta. Kakav to utjecaj ima melee oružje i pucanje iz auta u gameplayu ? Ko očekuje GTA u 50im veoma će se razočarati.

4. Ace_

Ace_ Aktivista

Ne ocekujem ja nikakav GTA. Ako je u prosloj verziji bilo, zasto su sad izbacili? Najjace sto policija moze pucati iz auta u tebe a ti ne mozes uzvratiti.

5. GW

GW Moderator

Pored tih dobrih stvari, meni se čini da je igra malo poglupljena za mase. Nadam se da nisam upravu.

6. Zer0

Zer0 Aktivista

Što se tiče pucanja iz automobila, ne postoji jer je naglasak bačen na vožnju i potjere koje su u igri, što se tiče melee oružja, izbačena su jer nisu mogli to odraditi kvalitetno, a čak mislim da u nekim dijelovima igre postoje misije u kojima će se moći koristiti palica, ali nisam siguran u to. Isto tako što se tiče poglupljenja igre, ako se to odnosi na policiju, za demo je pojednostavljeno dosta toga i olakšano.

7. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Evo ima neki trainer za download. Uglavnom, sva oružja koja su u igri su u traineru. Šake, bomba, molotov, m1 garand, kar98, pumparica, mp40, grease gun, tommy gun (mafijaški) i tommy (vojnički). Pored toga ima i onaj mitraljez njemački u demo misiji.

http://www.mediafire.com/?ien0co8go2lo7kn

8. Zer0

Zer0 Aktivista

9. metallac

metallac Aktivista

Misliš ala GTA ideš 100 na sat i pucaš iza sebe :smt005

Neko reče policija puca na tebe... Pa naravno da puca kada 2-ca sjede unutra... jedan vozi a jedan puca.... 8)

10. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

11. Zer0

Zer0 Aktivista

Može li snijeg? :lol:

12. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Ne, kada se ukuca komanda za snijeg u konzolu, sruši se demo.

13. dmr

dmr Veteran foruma

Posto sam izgleda jedini ovdje sa ATI+nvidia kombinacijom evo bench bez i sa gt240 za fiziku. Sve je na high osim AA. Inace u demo-u ne spada ispod 40 fpsa.

bez gt240 [​IMG]

Uploaded with ImageShack.us

sa gt240 [​IMG]

14. Vedo

Vedo Moderator

15. metallac

metallac Aktivista

Pojavilo se ONO :D

Navali narode :)

16. Esh

Esh HWB

Ovo recenzija sto je do sad izaslo je bilo bas pljuvanje po igri.

17. suppa_FMB

suppa_FMB Komšija

18. dmr

dmr Veteran foruma

Sacekat cemo i gamespot. Meni je nekako gamespot najslicniji mom ukusu :)

19. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Izgleda da će biti samo 36 automobila u igri. Grad je oko 4 kilometra kvadratna, znači vjerovatno čak i manji od prvog - Lost Heavena. Nema freeride, nema nikakvih dodatnih misija. U osnovi, 10sati igre i to je to.
    Imao sam puno veća očekivanja od ove igre, pogotovo uzevši u obzir da je pravljena više od 5 godina.

20. jeretik

jeretik Komšija

Ja ne bih vjerovao IGN-u, oni su jednom Football Manageru dali oko 20% uz zakljucak kako je FIFA puno atraktivnija.
    Koliko se sjecam, nije ni prvi dio bio bas poznat po free roamingu i sporednim misijama