Mafia 2 - thread

Discussion in 'Igre i konzole' started by kerim80, Sep 15, 2003.

1. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Vjerovatno je to kraj fiskalne 2009(septembar-oktobar), ali kako god god, valja čekati još gotovo godinu.

2. Alibegovic

Alibegovic Veteran foruma

Ko fali nam igara pa cemo se napatiti :)

3. sale072

sale072 Aktivista

Pa jbga.. skupe igre brate..ja sav limit potrosim dok kupim sve igre koje mi se igraju... XD

4. Esh

Esh HWB

Evo i youtube-friendly verzija trailera kojeg je postavio mobster.

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  5. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Trailer #2 :

Last edited by a moderator: Aug 2, 2017
  6. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Produženi trailer :

http://games.on.net/article/4775/Mafia_ ... oughta_see

7. frenki_23

frenki_23 Aktivista

citao sam ljetos oko te igre i stvarno i slike iz igre i sve to u kompletu kazu da ce biti divno.
    ali na zalost, izlazak je najavljen za ljeto 2009.
    :(

8. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Pregleda li ti trailer, nije ljeto nego na jesen (vjerovatno oktobar).

9. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Da malo temu oživim, informacija da za 10-12 dana izlazi hrpa screenshotova (njih 25) i gameplay video, pa opet za prvi maj još jedan video.

10. Haker

Haker Veteran foruma

Jedva čekamo

11. ColdFire

ColdFire Overclocker

12. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

13. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

14. Esh

Esh HWB

15. Esh

Esh HWB

2K Czech's open-world gangster title Mafia II (PC, PS3, 360) and Rockstar San Diego's open-world cowboy game Red Dead Redemption (PS3, 360) have both been delayed "to allow additional development time for the titles and to maximize their full potential."

Publisher Take-Two announced the delay today, noting that both are now due within the "first half of fiscal 2010," a period that runs from November 1, 2009 to April 30, 2010.

Both games were originally slated to arrive by the end of Take-Two's current fiscal year, which concludes on October 31, 2009.

16. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Neka je, tamam ove godine upisujem fakultet, a Mafia 2 mi odmah na početku svega ... Neka odgode i do ljeta 2010, nije problem :D

17. Esh

Esh HWB

Strasan argument. S ozbiljnije strane, vjerovatno postoje veliki problemi buduci da je igra ciljana za kraj godine kada je na snazi potrosacka groznica na zapadu (cak i u krizi).

18. sgtPepper

sgtPepper Overclocker

Pratio sam dosta forume, developeri su rekli da je igra završena što se tiče misija, može se preigrati od početka do kraja, međutim pliva u bugovima - doslovno prenosim sa foruma. Sa trailera se može vidjeti očigledan pad frameratea, ljudi i auta se spawnaju niotkuda - draw distance je očajan. Neka je ispoliraju i optimizuju do maximuma, samo se sjetite koliko je puta Half-Life 2 bio odagađan ali je na kraju sve vrijedilo.

@ za argument, znam da je kriminalan, ali kao hardcore mafia fan želim da u igri uživam 100%, bez ikakvih smetnji :smt002

19. GW

GW Moderator

Pravi igrač. :wink:

20. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Samo da ne bude skakanje po torrent sajtovima kada igra procuri. :lol: