mis sam hoce da brise!!!

Discussion in 'Monitori, storage, kućišta, periferija' started by Manitu, Apr 21, 2009.

1. Manitu

Manitu Novi član

Imam veliki problem sa racunarom. Kliknem levim klikom na folder i automatski me pita zelim li brisati taj folder. Desnim klikom je sve OK. Takodje, posle toga trebam kliknuti 20 puta da bih taj prozor zatvorio. Probam da otvorim Task manager (alt+ctrl+del) a on me odmah govori da je opasno prekidati proces itd. itd...Promenio sam misa i desava se isto...Da li je moguce da je u pitanju neki Joke virus ili su u pitanju neka podesavanja za koja ja neznam?
    Hvala unapred.

2. _amar

_amar Aktivista

Probaj skenirati raunar sa av sa najnovijim listama.

3. Deep Space

Deep Space Novi član

prvo probaj skenirat sa svime.

ako to ne upali probaj otic u control panel --- > printers and other hardware --> mouse ---> probaj tu prčkati

4. Sream

Sream Novi član

Da, to je virus. Pravi se preko "Virus Makera" i moguće da ti ga je frend šuknuo dok ti nisi gledao.
    Moja preporuka: ESET Smart Security. :eek: Može i 3 i 4 verzija - svejedno. :D :D :D

5. Manitu

Manitu Novi član

"Virus Maker"???...To je neka zezalica ili...?...Voleo bih da vidim to...
    Inace sam sve vase predloge jos pre odradio...ESET nije nasao nista...prckao sam po mouse podesavanjima iako opcija del+left klick i ne postoji a i zvuci pomalo debilno. Sve u svemu, problem je nekako resen a ja nisam skontao kako... :(
    No, hvala, decki na savetima.

6. apdejt

apdejt Overclocker

@ Manitu, najjednostavnije rijesenje u tvom slucaju bez puno muke je:

- izdvoji bitne podatke
    - format C: (odnosno particije na kojoj ti se nalazi sistem)
    - svjeza installacija sistema

provjereno rjesava sve probleme softwerske prirode, da ne bi sada isprobavao svaki poznati i nepoznati antivir. i alat za popravke sistema.

7. ming

ming Veteran foruma

Ima li taj virus maker kakav wizard, tipa da odaberes template, koji sistem da unistava ili sta vec?

Ja mislim da su tebe dizajnirali preko roflmao makera i hostali te na ovaj forum da zabavljas vesele mase.