Mini drone klijent rece da bude silueta kao DJI Mavic 1, samo da nije DJI Mavic zbog copyright. Usput ubacio controller, cisto onako
Prvi pokusaji animacije i vjerovatno zadnji Ali barem da znam osnovne stvari radi reda. M - 70 ( Yugoslovenski Ak-47 ) i HS-9 su moji modeli malo stariji modeli, dobro stariji u stvari
Daleko je ovo od lošeg. Igrao sam naslove sa gorim animacijama. Ja sam uz Robert Morrisona (GOW animator) htio probat malo ali ne moze covjek na sve strane. Jbg. Vjerujem da cu se jednom i tim pozabaviti.
Member F.E.A.R mebmer Max Payne i member. Napravio bolje blood decals, i malo zvuk doradio, malo animacije interpolation Krenuo da zapakujem i predam na ocjenu kad se sjeti F.E.A.R i Max Payne, i reko da implementujem slow mo bez ikakvih plugina i ispade super par bugova ali ispeglat za koji sat nista strasno.
Mini drone prema specifikcacijama DJI Mavic 1 samo predji dio tj. nos sam morao prepraviti, ugurati svjetlo prednje, trazio klijent, tako. Od drona preko zvuka do HUD-a sve OG work.
Hvala raja Sta bi sa tvojim zela ono prema specifikacijama sto sam gledao bas je taman i dimenzije i kamera i baterija. Mada kazu da gimbal ode neki flet kabal se prekine.
Ma imam aerodrom i nacionalnu arenu u krugu od 5km od kuce, tako da sam imao no fly zone. I onda pegla ici negdje da letam. Prodao ga. Gimbal i kamera flat cable su bili problem na fantomima, nisu na mavicu.
Attack nuclear submarine USS Virginia class 12 Tomahawk krstareća raketa i 4 otvora za mark 48 torpedo. Nemam pojma za sta ce ovo ici ali mislim da je neka opet simulacija u pitanju, ali i ovo ide u UE4
I dostupan na store, dogovor je pao Hajde raja bacite lajk zbog algoritma, @ kolinsb sta si se stisno baci lajk
Texture su jos work in progress, uvijek nesto zamjenim na kraju, ali krajnji oblik to je to mogao sam dodati jos koji poligon viska ali treba mislit i na mobilnu verziju.