Mislim da forum zasluzuje bolje tj. da gospodin Selvin daleko prekoracuje ovlasti i zloupotrebljava ulogu moderatora.
Nema potrebe da glasas. Necu vise nikakve "ovlasti" koristit. Da mogu, sam bih ih sebi ukinuo ali nemam opciju. Nit imam opciju da ih kome dam.
De lockaj ovu temu. Forum je već odavno na Cruise control, kome se ne sviđa više ne ulazi i to je to. Bio sam i ja moderator na ovom forumu i mogu potvrditi da ne može moderator niti sebi ukinuti ovlasti niti dati nekome drugom, to može samo administrator. Sa Selvinom kao osobom se uglavnom ne slažem, tj sa njegovim stavovima i nastupom ali kao moderator je ok. Riješi one hackovane accounte, čisti teme itd. Šta više treba? Postove koje piše ne piše u svojstvu moderatora.
Ma bez obzira netko toksican ili ne, troll ili šta vec, zaobiđeš, ignoriraš. 40+ god, valjda smo svi naucili da toxične rasprave online ne vode nikamo. Iskreno ja nemam pojma sto uopce na ovaj forum i dolazim, valjda navika, isto kao sto je otvoriti određene portale svaki dan, iako nista zanimljvo nemam tamo procitati, nego eto - potrefi nekad. Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
Ja ću ipak čekati da Selvin umre pa da ga naslijedim kao Kim Jong - Un. Ne trebaju nama moderatori. Trebaju nam ove stolice.
I meni iskreno. Kao da je biracki odbor SDA iz Zivinica brojao glasove. A jos nisam glasao kao Bake, sam za sebe. Pocistio sam danas neke botove, prekrsio sam "dogovor" s Hakerom, ali reportani su vise puta, pa da ispostujem makar to. Nego, ne znam je li mi se cini, navala je neke aktivnosti na forumu, od juce se aktiviralo 7-8 IT/hardware tema paralelno i dosta vise aktivnih clanova i ucestvuje i online istovremeno.
Lagano NE. Mozda za neke teme tipa one rasprave troskova u inostranstvu, ali na temi o autima je totalno usrao motku zloupotrebljavajuci ovlasti u raspravama i trolanjima u koje je bio i sam ukljucen.
Zanimljivo 3 su glasa protiv Selvina. 100% Emerik, Haker i Tale. Znaci samo trojica koji su ujedno najtoxicniji