Ima li ko da preporuci kakav mp3 player minimalno 512 memorije do 120KM znaci ne treba mi mp4 i neke slike da gledam i ta sranja, samo cisti player, znaci bitno mi je samo da mu je meni solidno brz da moze prebacivati pjesme brzo, ne kao neki MS playeri, njih sam 2 promijenio dosad i svaki je shit, jednostavno nekvalitetno, Vidio sam u mobil mediji sonijev player 120KM, extra izgleda, oled je ekran 512 mem , bla bla bla... pa eto odoh sutra da obidjem neke radnje alpha computers,mobil mediu, uni expert, plus i jos jedna radnja ne znam kako se zove pa et sta nadjem najbolje uzimam anyone?
taman sam mislio da ti sony predlozim. ne vjerujem da ima ista kvalitetnije od sony-ja, osim ako negdje ima creative muvo da se uzme. ovo sve ostalo sto sam kod nas vidio je zestoki kinez (osim ako se u zadnja 2 mjeseca nije promijenila ponuda). veliki minus za sony, onaj njihov software koji moras koristiti
eh et, vratio se iz kupovine, sve sam obisao i na kraju je izbor pao na transcendov t.sonic 530 sa 512 mb memorije.... za 75 maraka i vise nego odlican player, dizajn je solidan, mal, na punjenje, oled ekran, solidan meni i izrada, mogu preporucuti svima, znaci nemojte kupovati sranja poput smartboxa i ms industriala, za 5-10 maraka vise mozete dobiti puno kvalitetnije over and out
pa onako, sto se tice zvuka nista fenomenalno, al za razliku od ovoga sto sam dosad imao je dobro, i plus ove moje sony sluse solidno je, imas custom equalizer i namjestaj kako ti je volja http://www.transcendusa.com/Products/ModDetail.asp?ModNo=110 et link sa njihovog site-a
Kupis punjive baterije. U cemu je problem? I jos ako ti kad zafali "struje" uvijek ima kakva trafika...
meni ne odgovara sa punjivom baterijom...volim uvijek imati rezervnu u dzepu ako mi se isprazni, jer ne podnosim slusati penzionere u gradskom prevozu
zato sam uzeo mp3 player u kojeg ide AAA baterija uzo sam 2 baterije za punjenje nimh 1000mAh sa jednom svira oko 18 sati. i kad krenem negdje rahat sam. ako se isprazne baterije ,ima uzeti obicnih u svakoj prodavnici ili kiosku.
To ja i velim. Punjive baterije nisu skupe, jest da treba kupit i punjac. Osim ako se punjac vec nema.
ja sam isto mislio praviti punjac sa jednim cipom. ali necu da se patim dzabe ,kad ima gotov za 20KM uzeo sam varta punjac ,moze puniti AAA ili AA baterije i sto je najvaznije puni sporo ,sto je dobro jer brzo punjenje ostecuje baterije. i iskljuci sam kad se baterije napune.
i ja sam sve do sada gledao da kupim Creative Nano + , najisplativiji je, baterija traje do 17-18 sati, za razliku od MUVO-a gdje traje 10, ima zapremninu od GB-a, a MUVO od 512 MB. ima još neke šeme sa snimanjem, line-in ali to nije toliko bitno. nego upao mi u oko Sonyjev player od 1 GB-a , jest da je 50-ak KM više , ali brate mili baterija u tom čudu dura čitavih 50 sati ! dok ti istekne 1 baterija u Sonyju, u Creativu promijenis vec 3 ! jedino sam čuo da ima neki zajeb s programom, da se mora sinkronizirat, kuac palac, nemam pojma koji je točno problem , pa ne bi bilo loše da kaže netko tko znaviše o tome da se ne zaletim sa Sonyjem al pravo mi se svidio.
Ja imam msi 403 2GB, i ne moslim uopste da je los pleyer, zvuk je dobar, sto je meni najvaznije, a i ekran je dosta dobar, tako da sam cak i neke filmove gledao na njemu. puni se na usb i traje nekih 10-ak sati slusanja, a ima i adapter usb na struju, tako da sam zadovoljan