ludilo, glavni features: kompas i voice control 8) strasno edit: pardon, zaboravih copy & paste :twisted: sjo, ovo mi je najsladje
Sta je sa ovim OpenGL 2.0? Jel' to ekskluziva za 3GS ili ce ga dobiti svi podrzani uredjaji sa 3.0 OS-om? Koliko ce taj "gaming chip" utjecati na postojece i buduce igre vidjecemo. Ako je samo brzina otvaranja aplikacija u pitanju, onda ebo to.
Kurci se jedan mactard kako je instalirao psx emulator na iphone, reko ''legendo gdje su ti kontrole'' :lol:
ma ja, dzaba emulator kad ja prstima prekrijem skoro pola displeja. Ako kane uplivati u vode ozbiljnijeg gaminga onda definitivno moraju izbaciti na trziste kakav mali dodatak koji ce imat na sebi bar analog i 4 tipke
cestitke. Citao sam bas na gsmareni, kazu da su joj slabo uradili taj tachskrin, kao ne reaguje bas najbolje. Kakvi su tvoji utisci?
baš jedan od komentara čitatelja na jutarnjem ovdje sjeda... super je sve to, samo što je dostupno kod konkurencije već 100 godina za osjetno manje pare.
Processor: Unknown, "on average up to twice as fast". Sto znaci da makar od Toucha druge generacije nije nesto previse brzi. 'Ebes ajfon koncept bez uredjaja u slobodnoj prodaji (i to ne po onih $599).
Koliko sam upoznat, novi modeli ce bez ugovora kostati 600 i 700 dolara. Iako iPhone hype logicno nije jak kao prije par godina, ono sto je zalosno jeste da je to i dalje telefon s najboljim interfejsom i uopce iskoristenjem ekrana osjetljivog na dodir.