Najavljen iPhone 3G S

Discussion in 'Sadržaj, prijava problema i prijedlozi' started by Esh, Jun 8, 2009.

1. Esh

Esh HWB

Link: http://www.hardwarebase.net/novosti.php ... st_id=1463

2. Esh

Esh HWB

3. Vedo

Vedo Moderator

sto li nisu ugradili i naprijed kameru za video pozive?

4. Esh

Esh HWB

Pa sta ce staviti naredne godine?

5. perke

perke Aktivista

ludilo, glavni features: kompas i voice control 8) strasno

edit: pardon, zaboravih copy & paste :twisted: sjo, ovo mi je najsladje

6. ColdFire

ColdFire Overclocker

jel ovaj sa onim gaming chipom ?

7. Esh

Esh HWB

Nema nikakvih posebnih najava za igre, samo se pretpostavlja da je unutra brzi procesor.

8. Neo Bahamut Zero

Neo Bahamut Zero Veteran foruma

Sta je sa ovim OpenGL 2.0? Jel' to ekskluziva za 3GS ili ce ga dobiti svi podrzani uredjaji sa 3.0 OS-om? Koliko ce taj "gaming chip" utjecati na postojece i buduce igre vidjecemo. Ako je samo brzina otvaranja aplikacija u pitanju, onda ebo to.

9. Vedo

Vedo Moderator

ma ne moze gaming biti na touch-screenu bez bar d-pada. moze tetris, pebble ali nista ozbiljnije.

10. ming

ming Veteran foruma

Kurci se jedan mactard kako je instalirao psx emulator na iphone, reko ''legendo gdje su ti kontrole'' :lol:

11. Vedo

Vedo Moderator

ma ja, dzaba emulator kad ja prstima prekrijem skoro pola displeja. Ako kane uplivati u vode ozbiljnijeg gaminga onda definitivno moraju izbaciti na trziste kakav mali dodatak koji ce imat na sebi bar analog i 4 tipke

12. syss

syss Veteran foruma

bmk, jučer pazario nokiu 5800... 180€ preko ugovora kod operatera, pojede iphone sa mogućnostima.

13. Vedo

Vedo Moderator

cestitke. Citao sam bas na gsmareni, kazu da su joj slabo uradili taj tachskrin, kao ne reaguje bas najbolje. Kakvi su tvoji utisci?

14. Neo Bahamut Zero

syss, kolika je mjesecna pretplata i na koliko dugo? imam neke seme u zg-u pa da zaganjam jednu.

15. syss

syss Veteran foruma

Last edited by a moderator: Feb 11, 2018
  16. Esh

Esh HWB

17. syss

syss Veteran foruma

baš jedan od komentara čitatelja na jutarnjem ovdje sjeda... super je sve to, samo što je dostupno kod konkurencije već 100 godina za osjetno manje pare.

18. Neo Bahamut Zero

Processor: Unknown, "on average up to twice as fast". Sto znaci da makar od Toucha druge generacije nije nesto previse brzi.
    'Ebes ajfon koncept bez uredjaja u slobodnoj prodaji (i to ne po onih $599).

19. Esh

Esh HWB

Koliko sam upoznat, novi modeli ce bez ugovora kostati 600 i 700 dolara. Iako iPhone hype logicno nije jak kao prije par godina, ono sto je zalosno jeste da je to i dalje telefon s najboljim interfejsom i uopce iskoristenjem ekrana osjetljivog na dodir.

20. GW

GW Moderator